Home GÜNCEL MUDANYA MECLİS ÜYELERİ GERİ DÖNÜYOR

MUDANYA MECLİS ÜYELERİ GERİ DÖNÜYOR

- Guncellenme Tarihi: 13 Aralık 2016 10:36
2 min read
MUDANYA MECLİS ÜYELERİ GERİ DÖNÜYOR için yorumlar kapalı
0

VİP Makam Minibüs satın alımına karşı çıktıkları için,2 yıl önce meclis üyelerinden aldığı istifa dilekçelerini haberleri bile olmadan istifa ettiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Aralık ayı olağan Belediye Meclis Toplantısında “Hukukçularımıza danıştık şimdiye kadar böyle giden hiç bir meclis üyesi geri dönmedi, dönemeyecekler’’ demişti.

Mudanya ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Metin Uyanık ile Mudanya Belediye Meclis Üyesi Metin Bağcı’nın UYAP üzerinden Bursa 1. İdare Mahkemesine yaptıkları başvuru sonucunda mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

UYAP’ta yayınlanan yürütmeyi durdurma kararının ayrıntılarını henüz resmi evrak ulaşmadığından yayınlayamıyoruz. Edinilen bilgiye göre yürütmeyi durdurma sonrasında son karara kadar davanın bu şekilde devam edeceği söyleniyor.  Diğer yandan meclis üyeliklerinden habersizce istifa ettirilen CHP Mudanya Belediye Meclis Üyeleri Mahmure Uçar ve Mustafa Ay’ın durumlarının henüz netleşmediği için mahkemenin bu konuyla ilgili Mudanya Belediyesinden savunma istediği öğrenildi..

Her konuşmasında adaletten, şeffaflıktan, barış ve kardeşlikten söz eden Başkan Hayri Türkyılmaz’ın, bu konuyla ilgili açıklaması merak konusu..

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …