Home EĞİTİM Çocukların sertifika sevinci…

Çocukların sertifika sevinci…

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2016 10:22
2 min read
Çocukların sertifika sevinci… için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi kurslarına katılan çocuklar sertifika sevinci yaşadı.

Yaz döneminde; kara kalem, jimnastik, yüzme, satranç, el becerisi ve tiyatro dallarında eğitim alan yaklaşık 800 çocuk kursiyer, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen törende katılım belgelerini aldı.

3 gün süren Uğur Böceği Kültür Merkezi Çocuk Sergisi’nde hünerlerini sergileyen kursiyerler belgelerini Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın elinden aldı.cocuklarin-sertifika-sevinci-1

‘Çocuklara yeni beceriler’

Törende konuşan Başkan Sadi Kurtulan, çocukların okullardaki eğitimin yanı sıra bu merkezlerde aldıkları donanımla eğlenerek, deneyerek, arkadaş olarak yeni beceriler kazandığını söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Çocuklarımızın eğitimi her şeyden önemli. Bizim tek hedefimiz insanımızın kalitesini arttırmasını sağlamak. Uğur Böcekleri de 7 yıldır bu hedef doğrultusunda yoluna devam ediyor. Binlerce kursiyerimiz bu eğitim seferberliğinden yararlandı. Sosyal hayata güç katan bu merkezler her zaman vatandaşımızın emrinde olacaktır.  Kursları başarıyla tamamlayan çocuklarımızı kutluyor, öğretmenlerimize ve ailelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…