Home EKONOMİ BATMAN’LA KARDEŞLİK BAĞLARIMIZ GÜÇLENİYOR

BATMAN’LA KARDEŞLİK BAĞLARIMIZ GÜÇLENİYOR

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2016 12:47
4 min read
BATMAN’LA KARDEŞLİK BAĞLARIMIZ GÜÇLENİYOR için yorumlar kapalı
0

AK Parti Genel Merkezince hayata geçirilen ‘Bursa Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi’ kapsamında iki şehir arasında kurulan bağ ziyaretlerle gün geçtikçe daha da güçlendiriliyor.

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanlığı öncülüğünde başlatılan Bursa – Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi kapsamında, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, il teşkilatı, Batman Valisi Yardımcısı ve Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman – Gergüç İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı Ünal Koç, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve belediye başkan yardımcılarından oluşan bir heyet Bursa’ya geldi.

AK Parti Batman Teşkilatı’nın Bursa İl Başkanlığı’nı ziyareti ile başlayan program, Batman Heyeti’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Birlik Vakfı Bursa Şubesi’ni ziyaretleri ile sürdü. Batman heyeti Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini de ziyaret ederek AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yöneticilerinden bilgiler aldı.batman-ile-kardesligimiz-gucleniyor-1

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cemalettin Torun, Gönül Köprüsü projesi ile daha önce birçok kez ziyaret ettikleri Batman’da, şehrin ve halkının durumu hakkında önemli izlenimler elde ettiklerini belirtti. Başkan Torun, ülkenin doğu ve batısında bulunan iki şehrin, iki farklı kültürün proje sayesinde birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkânı bulduğuna dikkat çekerek, “Terör dolayısıyla yıllardır zorluklar çeken Batman halkının ve onlara yardım eli uzatan herkesin sonuna kadar destekçileri olacaklarını belirtti.

Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ise proje vesilesi ile geldikleri Bursa’da gördükleri ilgi nedeniyle tüm yetkililere teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Uçar, bölge insanlarının durumlarının Batı’da yaşayan halkımızca daha yakından görülüp, etkileşimin kuvvetlendirilmesi adına hayata geçirilen proje ile önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Uçar, “Batman’ımız ne yazık ki yıllardır terörün gölgesinde yaşıyor, bu proje ile gerçekleştirilen ziyaretler insanlarımıza bir moral kaynağı ve destek oldu. Bunu ilimizde yaptığımız her halk ziyaretinde gözlemleyebiliyoruz. İnşallah bu proje ile iki tarihi şehrimizin arasındaki bağı daha da güçlendireceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…