Home EĞİTİM OSMANGAZİLİ JUDOCULARDAN 4 MADALYA

OSMANGAZİLİ JUDOCULARDAN 4 MADALYA

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2016 12:57
2 min read
OSMANGAZİLİ JUDOCULARDAN 4 MADALYA için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı’nın sporcuları Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın ilk gününde 4 madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu’nun yeni dönemdeki ilk büyük organizasyonu olan Büyükler Türkiye Şampiyonası 55 ilden 553 sporcunun katılımı ile Antalya’da başladı. Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın ilk gününde kadınlarda 48 ve 52 kilo, erkeklerde ise 60 ve 66 kiloda madalyalar sahibini buldu.judo-buyukler-5

Osmangazi Belediyespor’un başarılı sporcularından Melisa Çakmaklı, 48 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. 52 kilogramda tatamiye çıkan Damla Çalışkan da takım arkadaşı Melisa gibi Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyayı boynuna taktı. Erkeklerde ise Osmangazi Belediyespor sporcularından Eren Aksoy ve Uğur Sarıkaya 66 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Şampiyonanın ilk gününü 4 madalya ile tamamlayan Osmangazi Belediyespor, önemli bir başarıya imza attı.

Madalya kazanan sporcuları tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor Kulübü turnuvalarda elde ettiği başarılarla adını her geçen gün zirveye taşıyor. Kulübümüz sporcularımızın elde ettiği başarılar ile gurur duyuyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…