Home EĞİTİM GENÇ TİYATROCULARA BÜYÜK ALKIŞ

GENÇ TİYATROCULARA BÜYÜK ALKIŞ

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2016 11:50
2 min read
GENÇ TİYATROCULARA BÜYÜK ALKIŞ için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi ve BUSMEK kursiyerleri, ‘Geldim, Gördüm, Güldüm’ adlı tiyatro oyunuyla izleyenleri kahkahaya boğdu.

Uğur Böceği Kültür Merkezi Çocuk Çalışmaları Sergisi kapsamında Belediye Düğün Salonu’nda sahnelenen oyuna; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, öğretmeler ve tiyatro severler katıldı.

Eğitmen Zafer Uğur yönetmenliğinde sahne alan 25 kişilik ekip, ‘Otobüs’,  ‘ Spor Programı’, ve ‘İzdivaç’ gibi skeçlerden oluşan oyunla Mustafakemalpaşalılardan tam not aldı.genc-tiyatroculara-buyuk-alkis-7

Etkinliğin ardından kursiyerlere katılım belgelerini veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  büyük alkış alan genç oyuncukların gönlündeki sanat ruhunu yaşatmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Uğur Böceği Kültür Merkezi Mustafakemalpaşa’nın halk üniversitesidir. Çocuklarımızın sanatsal ve sosyal gelişimine büyük bir katkı sağlayan Uğur Böceği’ne teşekkür ediyor, tiyatrocularımızı kutluyorum. Tiyatro başta olmak üzere tüm görsel sanatların etkili bir şekilde icra edileceği Gençlik Merkezi’nin yapımının yüzde 40’ını tamamladık. Önümüzdeki yılla birlikte bu güzellikleri daha fonksiyonlu olan yeni merkeze taşıyacağız ” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…