Home EĞİTİM TÜMSİAD, ORHANELİLİ ÇOCUKLARIN ELİNDEN TUTTU

TÜMSİAD, ORHANELİLİ ÇOCUKLARIN ELİNDEN TUTTU

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2016 11:50
4 min read
TÜMSİAD, ORHANELİLİ ÇOCUKLARIN ELİNDEN TUTTU için yorumlar kapalı
0

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Orhaneli’ye bağlı mahallelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, mont, giysi ve kırtasiye yardımında buldu.

TÜMSİAD Bursa Şubesi, örnek sosyal sorumluluk projesini bu yıl da tekrarladı. TÜMSİAD üyesi sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla hazırlanan yardım malzemeleri daha önce tespit edilen 12 köy okulundan 310 öğrenciye ulaştırıldı. Bot, mont, giysi ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketleri için Orhaneli Demirci Ortaokulu’nda program düzenlendi. Programa TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Demirci Ortaokulu’nda eğitimine devam eden çocuklarla buluşan TÜMSİAD heyeti, çocukların sevincine ortak oldu.

ARSLAN: GÜZEL YAVRULARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bu yıl da Orhaneli’de eğitim hayatlarını zor şartlarda devam ettiren öğrencilerle birlikte oldukları için mutlu olduklarını dile getiren TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “Çocuklarımızın yüzünüzü, güzel bakışlarınızı gördükçe bizim de moralimiz düzeliyor, enerjimiz artıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kucaklamak ve onları unutmadığımızı, hep aklımızda olduklarını bildirmek amacıyla buradayız. Çocuklarımız bilmeliler ki ağabeyleri, amcaları onları hep seviyor ve hiç unutmuyor. İnşallah çocuklarımız da gelecekte ülkemize hizmet edecek, iyi yerlere geleceksiniz.  Güzel yavrularımızın her zaman yanındayız” dedi.

Başkan Arslan TÜMSİAD’ın sadece bir işadamları derneği olmadığını, birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak toplumsal bütünleşmeye hizmet ettiğini de sözlerine ekledi.

TATLIOĞLU’NDAN TÜMSİAD’A TEŞEKKÜR

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu da TÜMSİAD üyesi iş adamlarına yardımları için teşekkür etti. Köy okullarının Cumhurbaşkanları,  başbakanlar, hakimler, doktorlar, bilim adamları yetiştirdiklerini vurgulayan Tatlıoğlu, “Sizlerden tek isteğimiz derslerinizi çalışmanız” dedi.

Konuşmalar sonrasında TÜMSİAD üyesi iş adamları çocuklara hediyelerini bizzat teslim etti. Duygulu anların yaşandığı program Demirci Okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…