Home EĞİTİM BARIŞ GÜL: “2023 SIÇRAMASINI YAPABİLMEK İÇİN NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ ŞART”

BARIŞ GÜL: “2023 SIÇRAMASINI YAPABİLMEK İÇİN NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ ŞART”

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2016 11:56
2 min read
BARIŞ GÜL: “2023 SIÇRAMASINI YAPABİLMEK İÇİN NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ ŞART” için yorumlar kapalı
0

Faveo Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdürü Barış Gül, Nilüfer Rotaract Kulübü’nün Kasım ayı toplantısına katılarak, üyelere ‘2023 Hedeflerinde Nitelikli Çalışan Olmak’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Türkiye’nin kısa, orta ve uzun vadede ciddi hedefleri olduğunu dile getiren Barış Gül, hedefe giden yolda yapılması gerekenleri Nilüfer Rotaract Kulübü üyelerine aktardı.

“Markalara ihtiyacımız var”

2023 hedeflerine ulaşabilmek için markalaşmanın önemine dikkat çeken Barış Gül, “Ülkemizi global arenada temsil edecek önemli markalara ihtiyacımız var. 2023 yılı için belirlenen hedeflerin yakalanabilmesi için bu anlamda bir sıçrama yapmamız gerekiyor. Bu sıçramayı yapabilmek için de mutlak suretle kendi markalarımızı çıkarmalıyız” şeklinde konuştu.

Nitelikli iş gücü…

2023 hedeflerinin bir hayal olmadığının da altını çizen Gül, “Türkiye’nin 2023 yılı için ortaya koyduğu hedefler kesinlikle hayal değil ancak bu hedefleri yakalayabilmek, ekonomide 2023 sıçramasını yapabilmek için nitelikli iş gücü şart” ifadelerini kullandı. Katma değeri yüksek ürünlerin üretimine ağırlık verilmesi gerektiğinin de altını çizen Barış Gül, Türkiye’nin son yıllarda ciddi manada bir tüketici toplumu haline geldiğini söyleyerek, “Katma değeri yüksek ürün üretimine ağırlık vermeden 2023 hedeflerine ulaşmak mümkün değil” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…