Home EKONOMİ BALNET 3 GELİYOR…

BALNET 3 GELİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2016 13:16
3 min read
BALNET 3 GELİYOR… için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) vizyon projeleri arasında yer alan İş Geliştirme Platformu Projesi’nde toplantılar tüm hızıyla sürüyor.

BALKANTÜRKSİAD’ın, üyeler arasındaki bağı, iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla imza attığı İş Geliştirme Platformu Projesi’ndeki buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Geçit Uzay Pastanesi’ndeki toplantıda konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, BALNET 3’ü üyelerinin hizmetine sunmaya hazırlandıklarını söyledi. Bilek, “Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz dönemde referansa dayalı network sistemi BALNET’i hayata geçirmiştik. O kadar olumlu sonuçlar elde ettik ki bu projemizin ikinci grubunu oluşturduk. Üyelerimizden bu projenin daha da geliştirilmesine yönelik talepler geliyordu ve biz de yönetim olarak BALNET 3’ü oluşturma kararı aldık. Üyelerimizi bu çalışma gurubuna katılmaya davet ediyoruz. Derneğimizin gücüne güç katacak bu projenin başkanlığına ise Atilla Ödünç atanmıştır” dedi.

İş Geliştirme Platformu Projesi’nin de verimli şekilde devam ettiğini söyleyen Bilek, “400 üyesi olan büyük bir derneğiz. Üyelerimizin katılımı ile her Perşembe yapılan toplantılar neticesinde güzel bir sinerji yakaladık. Bu sinerjinin işbirliğine dönüşmesi oldukça önemli. Bu toplantılar üyelerimizin birbirlerini, vizyon ve mesleklerini daha iyi tanımaları adına önemli fırsatlar yaratıyor. Burada aynı zamanda birlik ve dayanışmayı da artırmak adına çalışıyoruz. Bu toplantılardan illa ticari birlikler çıkacak değil aksine biz fikir alışverişine de önem veriyoruz. Buradaki birlikteliğimizi bu anlamda da değerlendirmek gerekir” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursalılar Türkülerle Coştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nisan ay…