Home EKONOMİ BATMAN İLÇEYİ BATIRDI MI?

BATMAN İLÇEYİ BATIRDI MI?

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2016 15:14
3 min read
BATMAN İLÇEYİ BATIRDI MI? için yorumlar kapalı
0

Mudanya CHP İlçe örgüt minibüsünün 260 TL’lik vergi borcunun ödenmediği iddiaları Başkan Batman’dan cevap bekliyor..!

CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı döneminde,  7 Haziran genel seçimleri öncesi CHP İlçe örgütüne milletvekili aday adaylarının ve üyelerin katkılarıyla bir minibüs alındı. CHP İlçe Yönetimi tarafından o dönem katkıda bulunanların isimleri listelenip yerel gazetelere teşekkür ilanı verildi.  Aradan epey zaman geçti CHP’de ilçe yönetimi değişti. Avcı yerini Ergül Batman’a bıraktı. Batman’ın ilçe yönetimiyle birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı koruyup kollamaktan başka hiçbir hizmet yapmadığı ve geçmiş dönemden gelen bir hizmete bile sahip çıkmadığı CHP’liler arasında dilden dile yayılıyor.15233734_10211160819366963_1431547052_o

Emir Ali Usta gibi Mudanya halkı tarafından çok sevilen ve saygı duyulan eski bir CHP’linin savunmasının istenmesi, belediye meclis üyelerinin istifalarının işleme konması ve eski ilçe başkanlarının disipline sevk edilmesi üst üste gelince CHP’lilerin tüm şimşeklerini İlçe Başkanı Ergül Batman üzerine çekti. Parti kiraları bile genel merkez tarafından karşılanırken, Ergül Batman’ın geçmişte milletvekili aday adaylarının ve üyelerin katkıları ile alınan minibüse bile sahip çıkmadığı ortaya çıktı.  Bahse konu minibüsün 2 Bin TL civarında trafik sigorta borcu, 260 TL ise motorlu taşıtlar vergi borcu olduğu söyleniyor. Yani CHP İlçe yönetimi üç kuruşluk borcunu ödemekten bile aciz durumda. Peki, Batman benden sonrası tufan diye mi düşünüyor acaba?

Biz de kendisine soruyoruz; Sayın Batman bu iddialar doğru mu? 260 lira motorlu taşıt vergisini gerçekten ödemediniz mi?  Mudanyalılar 25-30 liralık borcu nedeniyle CHP’li ilçe belediyesi tarafından icraya verilirken, siz en temel vatandaşlık görevi olan vergiyi ödemekten neden kaçınıyorsunuz? Bu aracın vergisi olduğundan haberiniz var mı? Muhasip üyeniz ne iş yapıyor?

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…