Home EKONOMİ ALZHEIMER HASTA KONUK EVİ’NE BOWLİNGLİ DESTEK

ALZHEIMER HASTA KONUK EVİ’NE BOWLİNGLİ DESTEK

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2016 09:41
2 min read
ALZHEIMER HASTA KONUK EVİ’NE BOWLİNGLİ DESTEK için yorumlar kapalı
0

Kükürtlü Lions Kulübü, ‘Eğlenecek, kapışacak ve destek olacağız’ sloganıyla leo ve lionları bowling turnuvasında karşı karşıya getirdi.

Kükürtlü Lions Kulübü,  118 K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun yürüttüğü Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne destek olmak amacıyla PodyumPark Bowling Adası’nda turnuva düzenledi. Eğlenecek, kapışacak ve destek olacağız’ sloganıyla düzenlenen turnuvaya Kükürtlü Lions üyeleri başta olmak üzere Bursa Leo, Nilüfer Leo, Bursa Lions, Barış Lions, Karagöz Lions ve Horizons Lions üyeleri katıldı. Keyifli ve kıran kırana geçen mücadele sonucunda Kükürtlü Lions üyelerinin yer aldığı takım turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. Mücadele sonrası kazanan takımlara kupa ve madalyaları Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş tarafından takdim edildi.

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Leo ve lionların paylaşımını çoğaltmak, birlikteliğini artırmak ve Lions 118 K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun vizyon projesi Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne destek amacıyla bowling turnuvası düzenlediklerini söyleyen Korgavuş, “Katılan ve bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…