Home EKONOMİ BALKANTÜRKSİAD VE NİLÜFER BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNE HAZIRLANIYOR

BALKANTÜRKSİAD VE NİLÜFER BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNE HAZIRLANIYOR

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2016 14:20
3 min read
BALKANTÜRKSİAD VE NİLÜFER BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNE HAZIRLANIYOR için yorumlar kapalı
0

Balkan ve Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özkök ve ARGE İnovasyon Bürosu yetkililerini dernek merkezinde ağırladı.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu ziyarette, Nilüfer Belediyesi ve BALKANTÜRKSİAD işbirliğinde gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı.  BALKANTÜRKSİAD’ın bu dönemde 18 proje ve 11 çalışma grubuyla Bursa’nın sosyal ve ekonomik hayatına canlılık kazandırmayı hedeflediğini kaydeden Bilek, “Nilüfer Belediyesi de projelerimizi her zaman destekleyen bir kurum. Şimdi yapmamız gereken kafa kafaya vererek bir adım öteye nasıl geçebileceğimizi, birlikte neler yapabileceğimizi düşünmek” dedi.3

BİLEK: BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR

Daha önce Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını, dönem projelerini paylaştıklarını ve akabinde Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün kendilerini ziyaret ettiğini kaydeden Bilek, “Tüm projelerimizi hayata geçirecek enerjiye sahibiz. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Nilüfer Belediyesi heyetine bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BALKANTÜRKSİAD Çalışma Grubu Başkanları da Nilüfer Belediyesi yetkililerine Kuluçka Merkezi, Girişimcilik, Kalite Belgelendirme, BALKANTÜRKSİAD Ormanı, Sosyal Akademi, Gençlik Platformu, Balkan Barış Parkı, Balkan Sanayi Konseyi ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi.

Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özkök de, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Bilek ve yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti. BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa gündemine hareket kazandıran bir STK olduğunu kaydeden Özkök, “Stratejik ortaklığımızla birçok yenilikçi projeyi hayta geçirebiliriz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

KFA Fuarcılık Dünya Savunma Sanayisini IDEF’te Buluşturacak

IDEF’25 17’nci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C…