Home GÜNCEL Saadet Partisi Bursa Kadın Kollarından Basın Açıklaması

Saadet Partisi Bursa Kadın Kollarından Basın Açıklaması

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016 15:58
3 min read
Saadet Partisi Bursa Kadın Kollarından Basın Açıklaması için yorumlar kapalı
0

Bursa Saadet Partisi Kadın Kolları Osmangazi metro istasyonunda ulaşıma yapılan zam ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek, açıklamasına Burulaş’ın, ulaşım ücretlerine yapılan yüzde 15’lik zammını konuşarak başladı. Gerçek  ”Tam bilet 2 lira 25 kuruştan, 2 lira 60 kuruşa, indirimli bilet 1,5 liradan, 1 lira 75 kuruşa yükseltildi. Yapılan bu zamma itiraz ediyoruz. Zaten yüksek olan ulaşım ücretlerinin zamlanmasına anlam veremiyoruz” dedi.img_2487

‘Ulaşıma yüzde 15 zam yapıyorlar, bir de üstüne şaka gibi açıklama yapıyorlar’ diyen Meral Gerçek, ”Trafiğin keşmekeşe döndüğü Bursa’mızda toplu taşıma ücretlerinin aşağı çekilerek cazip hale getirilip trafiğin rahatlatılması gerekirken balık istifi yolculuk yapmak zorunda bırakıldığımız, çoğu zaman Bursaray’ın aksayan seferleriyle uzun zaman yolda kaldığımız göz önünde bulundurulursa, bu neyin zammı Allah aşkına?” diyerek sitemini dile getirdi.

Belediyelerin görevinin halka en ucuz, en iyi hizmeti sunmak olduğunu savunan Gerçek. ” Oysa Büyükşehir Belediyesi, ne yazık ki ticarethane zihniyetiyle, kâr amacı gütmeyi kendine hedef seçmiştir ” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek, ”Soruyoruz, yüzde 50 tasarruf sağladığınızı söylediğiniz vagonların kazanımı halka yansımadığına göre, kimlere yarar sağlanıyor? Asgari ücretle açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm edilen halkımıza, Burulaş’ın bu zammı ile kambur üstüne kambur yüklenmiştir. Sayın Altepe’yi bin 300 lira asgari ücretle bir ay yaşamaya, özellikle sabah ve akşam saatlerinde makam arabasından inip Burulaş ile keyifli yolculuklar yapmaya davet ediyoruz” dedi. Saadet partisi olarak, tek isteklerinin halkın uygun fiyata ve insanca yolculuk yapması olduğunu vurgulayan Gerçek, ” Çok şey mi istiyoruz?” sorusuyla açıklamasını sonlandırdı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

YSK Duyurdu: 31 Mart Seçimlerinin İptal Edilmesi Durumunda Yapılacaklar

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri…