Home GÜNCEL ÇOCUKLARDAN RECEP ALTEPE’YE MEKTUP..

ÇOCUKLARDAN RECEP ALTEPE’YE MEKTUP..

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016 17:07
2 min read
ÇOCUKLARDAN RECEP ALTEPE’YE MEKTUP.. için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Çocuklardan Başkana Mektup Var’ faaliyetine büyük ilgi gördü.

Çocuklar, Bursa ile ilgili hayallerini yazdıkları mektupları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ulaştırmak üzere Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Neşet Çakmaklı’ya teslim ettiler. Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne gelen çocukların oluşturduğu ritim grubu ve koro, mini bir konserle konuklara keyifli anlar yaşattı.

Her çocuğun yaşama, beslenme, kendi anne babasıyla olma, sağlık, eğitim, sömürü ve zararlı maddelerden korunma hakkı bulunduğunu aktaran Özlükurt, “Bu hakların bütün insanlar tarafından öğrenilmesi önemli. ‘Çocuk benim, nasıl istersem öyle davranırım’ mantığı ile hareket edip çocuğunu zorla çalıştıran, ona işkence eden, adına kararlar alıp uygulayan çok sayıda anne baba var. Ayrıca çocuğun yetişmesinden sorumlu olan her kimse, kendi haklarını çocuğa zarar verecek şekilde kullanamayacağını da bilmeli ve çocuğa ona göre muamele etmelidir” şeklinde konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…