Home GÜNCEL AK PARTİ’DEN DEREKÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DESTEĞİ

AK PARTİ’DEN DEREKÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DESTEĞİ

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:39
2 min read
AK PARTİ’DEN DEREKÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DESTEĞİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, Dereköy İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.

Kasım Ayının ikinci pazartesi günü başlayan Dünya Çocuk Kitapları Haftası sebebiyle Mudanya’daki okulları ziyaret eden ilçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Dereköy ilkokulunu da ziyaret ederek öğrencilerin faydalanması için okul kütüphanesine 100 adet kitap hediye etti.

Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisini arttırmak için böyle bir sosyal faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Murat Ünal, ‘Öğrencilerimiz ve gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların en iyi şartlarda eğitim almaları için var gücümüzle elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini arttırmak için Dereköy İlköğretim okulumuza kitap desteğinde bulunduk.’’ diye konuştu.

Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Ceylan’dan okulun eksikleri ile ilgili bilgiler alan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, Okulun ihtiyaçlarını en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …