Home EĞİTİM PLASFED’DEN BURPAS’A ÖZEL ÖDÜL…

PLASFED’DEN BURPAS’A ÖZEL ÖDÜL…

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2016 11:37
2 min read
PLASFED’DEN BURPAS’A ÖZEL ÖDÜL… için yorumlar kapalı
0

Kısa adı PLASFED olan ve bu sene kuruluşunun 5. yılını kutlayan Plastik Sanayicileri Federasyonu,kurucu üye derneklerini ödüllendirdi. PLASFED’e üye dernekler arasında bulunan Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği’ne İstanbul’da düzenlenen törende PLASFED Balkanı Selçuk Aksoy tarafından verilen ödülü BURPAS Başkanı İlker Biliktü aldı.

PLASFED’in ülke genelinde sektörel anlamda plastik ve ambalaj sektörünün sözcüsü durumunda olduğunu söyleyen Biliktü, “Hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) hem de Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesinde önemli faaliyetler yapılıyor. TİM’de Plastik ve Ambalaj Tanıtım Grubu çalışmaları, TOBB’da da Plastik Sektör Meclisi çalışmalarını bunlara örnek olarak verebilirim. Ayrıca PLASFED’i kuran İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Kayseri’deki 8 dernek ve Bursa’da da biz BURPAS olarak, fuar katılımlarından teşviklere, atıl kapasitenin değerlendirilmesinden mesleki sorunların belirlenerek giderilmesine kadar değişik alanlarda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

PLASFED’den özel ödül almış olmaktan mutlu olduklarını belirten BURPAS Başkanı İlker Biliktü, “Bursamız sanayi alanındaki gücünün ve üretim potansiyelinin de etlisiyle sektörümüzde kuvvetli bir yapıya sahip durumda.  BURPAS da çalışkan ve üretken üyelerinin gücüyle hem PLASFED içinde hem de sektörümüzde önemli bir konundadır” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…