Home GÜNCEL ALİ YILMAZ’DAN BAŞKAN AYGÜLER’E ZİYARET

ALİ YILMAZ’DAN BAŞKAN AYGÜLER’E ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 15 Kasım 2016 17:04
2 min read
ALİ YILMAZ’DAN BAŞKAN AYGÜLER’E ZİYARET için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Deri İhtisas+Karma OSB Başkanı Rıfat Aygüler’i ziyaret etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Rıfat Aygüler’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Başkan Aygüler, geçmişi yüzyıllara dayanan deri ve deri ürünleri imalatı sanayinin gelişimi adına OSB Yönetimi olarak önemli işlere imza attıklarını belirterek, Bursa’nın bu alandaki avantajlarına dikkat çekti.

Başkan Aygüler, Bursa’nın sektördeki tecrübesi, hammadde ve iş gücü kaynakları ile bu alanda lider bir şehir olabileceğinin altını çizerek, son günlere yaşanan gelişmelerin üreticiler açısından sevindirici olduğunu belirtti. Deri ve deri ürünleri imalatı sektörünün en büyük ihracat pazarlarından birinin Rusya olduğuna dikkat çeken Başkan Aygüler, Rusya ile ilişkilerin yeniden iyileştirilmesinin üreticileri yeniden heyecanlandırdığını dile getirdi. Başkan Aygüler, “Rusya ile aramızdaki ekonomik ilişkilerin yeniden ivme kazanması, üreticilerimize yeni bir heyecan getirdi. Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin düzeltilmesinin, orta ve uzun vadede sektörümüze olumlu etkiler bırakacağını gözlemliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Yılmaz’da OSB yönetiminin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Bursa’ya ve ülke ekonomisine katkı koymak adına çalışan, üreten herkesin yanında olduklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …