Home EKONOMİ İNEGÖL MOBİLYASI AMERİKA KITASI YOLUNDA…

İNEGÖL MOBİLYASI AMERİKA KITASI YOLUNDA…

- Guncellenme Tarihi: 11 Kasım 2016 11:53
4 min read
İNEGÖL MOBİLYASI AMERİKA KITASI YOLUNDA… için yorumlar kapalı
0

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri “İnegöl Dünya ile Buluşuyor Projesi” kapsamında, Amerika kıtasındaki 7 ülkenin Türkiye’deki temsilcileri iki gün boyunca İnegöl’de ağırladıklarını söyledi. Uğurdağ, “Misafirlerimizin temasları ve ardından bizlerle yaptıkları paylaşımlar neticesinde, gelecek adına oldukça umutlandık. İki günlük ziyaretin neticesinde inşallah İnegöl Mobilyası en kısa sürede Amerika kıtasında da yerini alacaktır” dedi.

“İnegöl Dünya İle Buluşuyor-2 Amerika” etkinliğinin ardından bir değerlendirme yapan İMOS ve MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Dolu dolu geçen bir programı daha sorunsuz bir şekilde geride bıraktık. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladığımızı düşünüyorum. Kendileri hem İnegöl’ün sosyal yapısını hem de ticari potansiyeli bizzat gördüler” dedi.

Program kapsamında İnegöl’e gelen konukların, mobilya müzesinden Mobilyum’a ve MODEF’e varıncaya kadar birçok yeri ziyaret ettiğini hatırlatan Uğurdağ, “Misyon temsilcilerimiz bu ziyaretlerde bizzat ilk ağızlardan bilgiler aldı ve bizlere söyledikleri de İnegöl’ün bu potansiyelinden oldukça etkilendikleri yönünde oldu. Bizler de kendilerine bu potansiyele kolay ulaşmadığımızı ve bu noktaya gelene kadar çok emek harcadığımızı, bu şehrin mobilya ile yatıp, mobilya ile kalktığını ifade etti. Tüm misyon temsilcileri bu ziyaretin yansımalarını gerekli mercilerle yapacaklarını ve ikili ilişkiler geliştirilmesi adına çaba sarf edeceklerini ilettiler. Bizler de İMOS ve MODEF olarak her zaman işbirliğine açık olduğumuzu söyledik. Bu noktada misafirlerimizin temasları ve ardından bizlerle yaptıkları paylaşımlar neticesinde, gelecek adına oldukça umutlandık. İki günlük ziyaretin neticesinde inşallah İnegöl Mobilyası en kısa sürede Amerika kıtasında da yerini alacaktır diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Programın gerçekleşmesinde katkısı bulunan tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerine de teşekkür eden Yavuz Uğurdağ, “Bu etkinlikle İnegöl’ün bir ve beraber hareket ettiğinde ne kadar önemli sonuçlar elde edebileceğini iki yıldır şahit oluyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda da şahit olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …