Home GÜNCEL CHP’Lİ ÖZŞEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

CHP’Lİ ÖZŞEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:41
3 min read
CHP’Lİ ÖZŞEN NEDEN İSTİFA ETTİ? için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda gündeme gelen VİP makam minibüsü alımıyla ilgili CHP grubunda yaşanan çatlak, Meclis Üyesi İlke Özşen’in istifasıyla sonuçlandı.

Mudanya Belediye Meclisi Kasım ayı oturumunda Plan Bütçe ve Ulaştırma Komisyonu’nda ret verilmesine rağmen CHP’li Meclis üyeleri; Hüseyin Esen, Hayati Samast ve Erkan Altıntaş’ın talebiyle Başkan Hayri Türkyılmaz’a VİP makam minibüsü alınması gündeme geldi. Plan ve Bütçe Komisyonunun CHP’li üyeleri Metin Bağcı, Metin Uyanık ve Mahmure Uçar komisyonda aldıkları olumsuz kararı grup toplantısında da dile getirdiler ve karar defterine görüş bu şekilde yansıdı.

15007819_10210964801626642_400419000_o3 CHP’li Plan Bütçe Komisyon üyesi ile Mustafa Ay ve İlke Özşen de CHP’nin grup kararına rağmen, MHP ve AK Partili üyelerle birlikte ret oyu kullandı. Mecliste deprem etkisi yaratan bu gelişmenin ardından CHP Mudanya İlçe Örgütü 5 meclis üyesinden savunma istedi. Özel kurye ile gönderilen savunma isteklerinin ardından CHP’li Meclis üyesi İlke Özşen, meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Özşen’in uzun süredir durumdan rahatsız olduğu ve istifa etmek istediği ancak birlikte hareket ettiği meclis üyelerinin ricalarıyla durduğu, böyle bir gelişmeyle birlikte de istifa ettiği öğrenildi. Mudanya kamuoyundan büyük destek alan halkın parasının makam arabası alımı için kullanılmasını engelleyen ve dik duruşlarından taviz vermeyen CHP Meclis üyelerinden İlke Özşen, dik duruşu ile daha çok genç olmasına rağmen siyasilere önemli bir ders verdi.

İstifa eden Meclis üyesi İlke Özşen’in yerine Eski Belediye Başkanı Mustafa Eroğlu’nun oğlu Ozan Eroğlu atandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…