Home GÜNCEL OBAM’da Engelleri Kaldıran Güzellik

OBAM’da Engelleri Kaldıran Güzellik

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2016 15:46
3 min read
OBAM’da Engelleri Kaldıran Güzellik için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi OBAM’da eğitim gören engelli bayanlar, saç kesimi, bakımı, makyaj ve tırnak bakım etkinliği ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Osmangazi Belediyesi tarafından bedensel ve zihinsel engelli vatandaşların bakım ve tedavileri için kurulan OBAM’da düzenlenen etkinliğe, merkezde tedavi gören bedensel ve zihinsel engelli bayanlar katıldı. Osmangazi İlçe Halk Eğitim Merkezi Kuaförlük Kursu hoca ve kursiyerlerinden oluşan 10 kişilik ekip, düzenlenen etkinlik çerçevesinde OBAM’da tedavi gören engelli bayanlara saç yapımı, boyama, saç kesimi, tırnak bakımı ve makyaj gibi, güzellik ve bakım konularında yardımcı oldu.

Aynanın karşısında kendilerini güzellik uzmanı öğretmen ve öğrencilerinin ellerine bırakan engelli bayanlar, saç bakımı, yüz ve cilt bakımı, tırnak bakımı gibi işlemler sırasında oldukça keyifli anlar yaşadı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan, engelli bayanlar, daha sonra çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner’in de katıldığı etkinlikle ilgili bilgi veren OBAM Birim Sorumlusu Psikolog Mehmet Akgün, “OBAM, Osmangazi Belediyesi tarafından bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlarımızın bakım ve rehabilitasyon sonrası topluma kazandırılması için kurulmuş çok önemli bir merkez. Merkezimizde kalan engelli vatandaşlarımız için pek çok etkinlik düzenliyoruz. ‘Engelsiz Şefler Turşu Kurma’ etkinliğimizden sonra bayanlar için düzenlediğimiz saç bakımı, makyaj ve güzellik konulu etkinliğimizle de, onlara engellerini unutturup güzel ve eğlenceli bir gün geçirmelerini hedefledik. İlçe Halk Eğitim merkezi güzellik kursu hocaları ve kursiyer arkadaşlarımız da bize destek verdi. Çok keyifli bir etkinlik oldu. Başkanımız Mustafa Dündar’a, gösterdiği hassasiyet ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…