Home GÜNCEL ELİF LIONS’TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET

ELİF LIONS’TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 1 Kasım 2016 11:10
2 min read
ELİF LIONS’TAN YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Lions 118K  Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı Zonguldak Karadeniz Ereğli Elif Lions Kulübü, Dünya Lions Günü nedeniyle Karadeniz Ereğli Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ederek korunmaya muhtaç çocukların ihtiyaçlarını karşıladı.

Karadeniz Ereğli Elif Lions Kulübü anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kulüp Başkanı Suna Karayeğen ve Lionlar Zonguldak Karadeniz Ereğli Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Yurtta kalan korunmaya muhtaç çocuklarla birçok eğlenceli aktiviteye imza atan Lionlar, yaşları 13-18 arasında değişen kız öğrencilerin ihtiyaçlarını da karşıladı.

KARAYEĞEN: ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Kulüp Başkanı Karayeğen, hizmette sınır koymadıklarını dile getirdi. Yaz başından bu yana birçok başarılı aktivite düzenleyerek, Karadeniz Ereğli’de toplum yararına projeleri geride bıraktıklarını kaydeden Karayeğen, “Burada hayatlarını devam ettiren çocuklarımız bizim hassas noktamız. Bu çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya hazırız. Yurt yetkilileriyle de temas halindeyiz. Hepsi gelecekte Türkiye’de birçok başarılı mesleği icra edebilecek yeteneğe sahip. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…