Home GÜNCEL TÜGİAD Bursa Ferrari’de…

TÜGİAD Bursa Ferrari’de…

- Guncellenme Tarihi: 31 Ekim 2016 15:16
4 min read
TÜGİAD Bursa Ferrari’de… için yorumlar kapalı
0

2Her ay bir fabrikayı ziyaret etme hedefiyle yola çıkan TÜGİAD Bursa Şubesi, rotayı bu kez İtalyaya çevirdi. TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul liderliğindeki TÜGİAD üyeleri İtalyanın Modena kentine giderek Ferrari fabrikasını ziyaret etti.

Dünyanın en değerli otomotiv markalarından biri olan Ferrari firmasını ziyaret eden TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri fabrikada incelemelerde bulundu. Ferrari otomobillerini ve otomobillerin üretim aşamalarını yakından inceleme fırsatı bulan üyeler, farklı bir deneyim yaşadılar.

Göreve geldiklerinden bu yana Bupiliç, Vestel, Yeşil Tekstil gibi Türkiye’nin önde gelen firmalarını ziyaret ettiklerini belirten TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul şunları söyledi:

“TÜGİAD Bursa olarak yeni dönemde çok önem verdiğimiz fabrika ziyaretlerini sürdürüyoruz. Bursamızın veülkemizin önemli üretim merkezlerini ziyaret ederek başladığımız bu yolculuğumuzda şimdiki durağımız İtalya oldu. Dünyanın en önemli otomotiv üreticilerinin başında gelen Ferrari’yi, TÜGİAD Bursa Şubesi Otomotiv Komisyonu üyelerimiz ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizde dünya devi Ferrari fabrikasının sadece ürettiği ürünleri değil otomobillerin de tüm üretim aşamalarını da görme fırsatı yakaladık. Üretimin her safhasını tek tek inceledik. Bu ziyaretin özellikle otomotiv sektörü ile ilgilenen üyelerimize yepyeni vizyonlar kazandıracağını düşünüyorum.”

Heyet, İtalya’da Ferrari fabrikasının yanı sıra bir dizi temaslarda da bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkonsolosu Hami Aksoy’u makamında ziyaret eden TÜGİAD Bursa heyeti, ardından T.C. Milano Ticaret Ataşesi Emre Orhan Öztelli ile birlikte Milano Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile bir araya geldi.

6Yapılan ikili görüşmelerde olası iş birlikleri ve yatırım fırsatları üzerinde durulduğunu belirten Özkul şöyle konuştu:“Başkonsolosumuzdan İtalya’nın genel yapısı ve global ekonomideki yeri ile ilgili bilgiler aldık. Türkiye-İtalya arasında yapılan ve yapılması planlanan iş birlikleri üzerine konuştuk. Bunun dışında Ticari Ataşemiz ile iki ülke arasında oluşturulacak ticari iş birlikleri ile yatırım yapılmasının doğru olacağı sektörler konusunda görüş alışverişinde bulunduk.”

Ziyaretler sonrası TÜGİAD Başkanı Onur Özkul, Milano Başkonsolosu Hami Aksoy ve Milano Ticaret Ataşesi Emre Orhan Öztelli’ye Renk Otizm Derneğindeki otizmli çocukların boyadıkları tabaklardan hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…