Home GÜNCEL BAŞKAN AYGÜLER: ‘’TÜM ÇABAMIZ ÜLKEMİZE DAHA FAZLA KATKI KOYMAK İÇİN’’

BAŞKAN AYGÜLER: ‘’TÜM ÇABAMIZ ÜLKEMİZE DAHA FAZLA KATKI KOYMAK İÇİN’’

- Guncellenme Tarihi: 31 Ekim 2016 15:08
4 min read
BAŞKAN AYGÜLER: ‘’TÜM ÇABAMIZ ÜLKEMİZE DAHA FAZLA KATKI KOYMAK İÇİN’’ için yorumlar kapalı
0

Bursa İhtisas +Karma Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’ı makrifat-ayguler-celil-colaka-ziyaret-3amında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bursa İhtisas + Karma Deri OSB Başkanı Rıfat Aygüler, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Pala ile birlikte AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’ı ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Çolak sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Çolak, Nilüfer’in Bursa’nın gözde ilçelerinden biri olduğunu hatırlatarak, Nilüfer’in ve Bursa’nın gelişimi adına gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “İlçemize ve şehrimize katkı koymaya çalışan herkesle işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bursa İhtisas + Karma Deri OSB yönetimi de şehrimizde yüzlerce yıllık bir geçmişi olan sektörlerinde Bursamızı bir marka haline getirmek için çalışıyor. Bize elimizden gelen katkıyı sunmak düşer. Bu anlamda sorunlarınızın ve çalışmalarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Rıfat Aygüler ise, deri ve deri ürünleri imalat sanayinin önemine değindi. Günlük hayatımızda kullanılan birçok ürünün hammaddesinin üretene sektörün aynı zamanda birçok iş kolunu da ayakta tuttuğunu belirtti. Başkan Aygüler, “Binlerce yıllık bir gelenekten gelen iş kolumuz, bir çok yönden ülkemizin en önemli ekonomik gelir kalemlerinden biri aynı zamanda ülkemizde ve Bursamızda önemli bir istihdam sahası. Bizlerde bu alanda yüzlerce yıllık tecrübesi bulunan Bursamızda çalışmalarımızla ülke ekonomisine daha fazla katkı sunabilmek için çalışıyoruz” dedi.

3 KASIM’DA ARSA SATIŞI YAPILACAK

Başkan Aygüler, göreve geldiklerinden bu yana OSB’lerinde önemli işlere imza attıklarını söyleyerek, “OSB’mizi kazanımlarını kaybetmeden karma OSB haline getirmek için çabalarımız büyük oranda sonuç verdi. Bu başarı OSB’mizin daha da gelişerek, büyümesi yolunda önümüzü daha da açacaktır. Öte yandan 03.11.2016 Perşembe Günü ihale usulüyle OSB Müdürlüğümüzde 6 adet arsamızın satışı gerçekleştirilecektir. Umuyorum ki bu atış bölgemizde yeni yatırımların kapısını açacaktır. Tüm çabamız bölgemize, sektörümüze ve ülkemize daha fazla katkı koyabilmek adına” ifadelerini kullandı.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…