Home GÜNCEL BEBKA YÖNETİMİ’NDEN VALİLİK ZİYARETİ

BEBKA YÖNETİMİ’NDEN VALİLİK ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2016 11:40
3 min read
BEBKA YÖNETİMİ’NDEN VALİLİK ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

5BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) Yönetim Kurulu Toplantısı nedeniyle Bursa’ya gelen Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve Bilecik Valisi Süleyman Elban, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Eskişehir Valisi Azmi Küçük ve Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın Valilik Şeref Defterini imzalamasıyla başlayan ziyarette konuşan Vali Küçük: “Saygıdeğer Valilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileriyle bugün BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştireceğiz.  Bölgenin kalkınması, gelişmeleri, yeni projelerin değerlendirilmesi gibi birçok konu başlıklarını birlikte değerlendireceğiz. Ama öncesinde böyle güzel bir ziyarette bulundular. Kendilerine tekrar teşekkür ederim. “ dedi.

BEBKA EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Ekim ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, BEBKA Merkez Ofisi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Valisi Azmi Çelik’in yanı sıra, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Vekili ve Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Serter katıldı.

BEBKA’nın devam eden ve gelecek dönem projelerinin ele alındığı toplantı öncesinde konuşan BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Valisi Azmi Çelik, BEBKA’nın sağladığı yatırım olanakları ile bölgenin kalkınma açısından önemli yol kat ettiğini ifade etti. Teknik Destek Programı dahilindeki proje başvurularının alımına devam edildiğini de kaydeden Azmi Çelik, önümüzdeki dönemde desteklerin devam edeceğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …