Home GÜNCEL Başkan Altepe’den muhtarlara tam destek…

Başkan Altepe’den muhtarlara tam destek…

- Guncellenme Tarihi: 20 Ekim 2016 10:50
3 min read
Başkan Altepe’den muhtarlara tam destek… için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesinin kentin 1070 mahallesinde de muhtarlardan gelen talepleri değerlendirdiğini ve halkın ihtiyaçlarının en iyi şekilde giderilmeye gayret edildiğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 1070 mahallesine de hizmetlerini ulaştırdığını ve bu noktada muhtarların, halkın ihtiyaçlarını ilgililere ulaştırmada önemli rolünün olduğunu söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerindeki muhtarları temsil eden heyetle, Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki makamında bir araya geldi.
Muhtarların vatandaşların hizmete ulaştığı ilk yöneticiler olduğunu belirten Başkan Altepe, “Muhtarlarımız, mahallelerin gönüllüleridir. Çünkü muhtarlık gönül işi, sorumluluk işidir. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin 1070 mahallesinde hizmetlerin aksamaması için muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Muhtarlarımız en iyi şekilde çalışsınlar diye desteğimizi veriyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Başkan Altepe, “Vatandaşlarımızın muhtarlarımız aracılığıyla bize ilettiği taleplerinin yerine gelmesi için yoğun emek veriyoruz. Nerede ihtiyaç duyulan bir hizmet varsa, oraya ulaşmaya gayret ediyoruz. Son 12 – 13 yılda yerelde de büyük bir hamle yapıldı. Mahallelerdeki sorunları muhtarlarımızla çözüyoruz” diye konuştu.
Hedeflerinin Bursalıların daha iyi bir yaşam sürmeleri olduğuna değinen Başkan Altepe, “Bursa’da büyük dönüşüm var, çok şey değişti. Daha yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

YÖK Başkanı Özvar: BTÜ Arama Konferansı Büyük Bir Yenilik

“Bursa Teknik Üniversitesini 2030 yılında nasıl görmek isteriz” sorusuna cevap arandığı Ar…