Home GÜNCEL GENÇ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU…

GENÇ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU…

- Guncellenme Tarihi: 15 Ekim 2016 12:01
2 min read
GENÇ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU… için yorumlar kapalı
0

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, mesleğe yeni başlayan genç inşaat mühendislerini bir araya getirdi.

Düzenlediği eğitim ve teknik geziler dışında sosyal etkinliklerle de genç meslektaşlarına katkı sağlayan İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, inşaat mühendislerinin paylaşımlarını arttırmaya devam ediyor. Gençlik Komisyonu’nun düzenlediği dayanışma kahvaltısında buluşan genç inşaat mühendisleri, tanışma ve bol bol sohbet etme fırsatı buldu. İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu’nun da katıldığı kahvaltıda 140 inşaat mühendisi bir araya geldi.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, genç inşaat mühendislerine mesleki dayanışmayı ve paylaşımı arttıran bu tür etkinlikleri düzenledikleri için teşekkür ederek, deneyimli mühendisler olarak her zaman onların yanında olacaklarını bildirdi.

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Yiğithan Toksöz de, yeni mezun olan çok sayıda inşaat mühendisinin aralarına katıldığını ve dayanışma kahvaltısı sayesinde kaynaşma şansı yakaladığını belirtti. Toksöz, meslektaşlarını geliştirecek etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini de kaydetti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…