Home GÜNCEL TÜRKYILMAZ’DAN SEZER AKTAŞ’A SÖZ HAKKI VETOSU

TÜRKYILMAZ’DAN SEZER AKTAŞ’A SÖZ HAKKI VETOSU

- Guncellenme Tarihi: 13 Ekim 2016 12:04
3 min read
TÜRKYILMAZ’DAN SEZER AKTAŞ’A SÖZ HAKKI VETOSU için yorumlar kapalı
0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iki günlük Bursa ziyareti sırasında hemşehri dernekleri ile de bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa ziyareti kapsamında önce Mudanya’da partilileri ile bir araya geldi. Ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda Bursa hemşehri dernek temsilcileri ile görüştü.

Bursa hemşehri dernek temsilcilerine seslenen Kılıçdaroğlu, toplumun değişik kesimler ile bir araya gelmek istediklerini belirterek seçim dönemleri dışında da parti olarak sorumluluklarının bilincinde olduğunun altını çizdi.
Toplantıda bir çok konuya değinen CHP Genel Başkanı dernek başkanlarına söz hakkı vererek “olur ya bizim bilmediğimiz bir şey olabilir, bizim yanlış olduğumuz ve bizi uyaran düşünceler olabilir” dedi. Konuşmasında huzur ve barış vurgusu yapan Kılıçdaroğlu ”Kimseyi ötekileştirmeden, herkesin karnının doyduğu güzel bir Türkiye için çalışıyoruz dedi.
Toplantının ardından Bursa’daki Ankara Haymanalılar Derneği Başkanı Federasyonu ve Mudanya Ankara Haymanalılar Derneği Başkanı Sezer Aktaş ise kendisine ve Behiye Oruç, Kadriye Gültekin, Saime Tunç ve Çiğdem Dilbi’ye de söz hakkı verilmediğini belirtti. Aktaş, salonda bulunan derneklerin hepsine tek tek söz veren Kılıçdaroğlu’nun, söz hakkı istediği halde kendisine söz vermediğini şu sözlerle ifade etti. ”Tüm salon ve Başkan Kılıçdaroğlu konuşmak istediğimizi gördü ve buna rağmen bana ve engelli kardeşlerimize söz hakkı vermedi hatta ayağa kalkarak tepkimi belli ettim” diyen Aktaş, bunun nedeni olarak Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile arasının açık olmasından kaynaklandığını söyleyerek sitemini belli etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…