Home EĞİTİM MİNİK İTFAİYECİLER SERTİFİKALARINI ALDI…

MİNİK İTFAİYECİLER SERTİFİKALARINI ALDI…

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2016 13:00
2 min read
MİNİK İTFAİYECİLER SERTİFİKALARINI ALDI… için yorumlar kapalı
0

cinar-cocuk-akademisi-ziyaretiİtfaiyecilik haftası nedeniyle Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) İtfaiyesi, Karapınar İlköğretim Okulu, Çınar Çocuk Akademisi ile Coast Kreşi öğrencilerini ağırladı.

Minik öğrencilerin Bursa OSB İtfaiyesi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette, İSG Sağlık ve İftaiye Takım Lideri Arif Özçelebi tarafından, çocuklara, tehlikeli durumlarda kendilerini nasıl koruyacakları ve ne tür önlemler almaları gerektiği konularında bilgiler verdi.

Takım Lideri Arif Özçelebi, öğrencilere itfaiye binasını gezdirerek, araçlar hakkında da bilgiler verdi. Bursa OSB İtfaiyesi olarak her türlü yangına en kısa sürede ulaşarak müdahale etmeye çalıştıklarını ifade eden Özçelebi, küçük yaştaki çocukların kibrit ve çakmakla oynamalarının yanlış olduğunu dile getirdi.

Gösterdikleri ilgi ve yaptıkları ikramlarla öğrencilerin kalbini kazanan İtfaiye personeli, öğrencilere ağaçtan kedi kurtarma ve çatıda çıkan yangını söndürme tatbikatı da yaparak, yaptıkları işin ne kadar önemli olduğunu minik anaokulu öğrencilerine gösterdiler.

Ziyaretin ardından tüm öğrencilere günün anısına sertifika takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …