Home GÜNCEL Bursa Mükemmellik Ödülü Başvuruları Başladı…

Bursa Mükemmellik Ödülü Başvuruları Başladı…

- Guncellenme Tarihi: 29 Eylül 2016 13:27
3 min read
Bursa Mükemmellik Ödülü Başvuruları Başladı… için yorumlar kapalı
0

Bursa’da 1998 yılından bu yana BUSİAD ve Kalder işbirliği ile yürütülen ’Bursa Mükemmellik Ödülü’nde 2016 yılı çalışmaları başladı.

Bursa’da 1998 yılından bu yana BUSİAD ve Kalder işbirliği ile yürütülen ‘ Bursa Mükemmellik Ödülü’nde 2016 yılı çalışmaları başladı.

Kültürpark’taki toplantıya BUSİAD Başkan Yardımcısı Tarık Tezel, Kalder Başkanı Erdal Elbay, ödül sürecinde daha önce yer alan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Geleceğe emin adımlarla koşan, insanlığın ortak paydasında buluşmuş ve siyaset, ekonomi, eğitim, bilim, sanat, spor gibi alanlarda istikrarını sağlamış bir Türkiye profiline ihtiyaç duyduklarını ifade eden BUSİAD Başkan Yardımcısı Faruk Tezel, “Uzun yıllardır Kalder işbirliğiyle yürüttüğümüz Bursa Mükemmelik Ödülü süreci, yenilik, öz değerlendirme ve sürdürülebilirlilik gibi kavramlar açısından iş dünyamıza ve tüm ülkeye sonsuz büyük sağlamakta. İş dünyamızı, eğitim kurumlarımızı ve kamu kuruluşlarını bu ödül sürecinin bir parçası olmaya davet ediyorum” dedi.

Bursa Mükemmellik Ödülü’ne katılan kuruluşların bu modeli esas alarak birbiriyle değil, kendileri ile yarıştığını ifade eden Kalder Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, “Mükemmellik modelini benimseyen kuruluşlar, liderden çalışanlara, müşteri memnuniyetine kadar süreçlerinde iyileştirme yapmakta ve bu da iş sonuçlarına olumlu yansımaktadır. Model, ölçek ve sektör ayrımı yapılmaksızın bütün kuruluşların yönetim yaklaşımlarını sorgulayabilmektedir. Bugüne dek Bursa’dan 64 kurum Bursa Mükemmellik Ödülü’ne katıldı. Her geçen yıl daha fazla kurumun katılması sevindirici” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…