Home GÜNCEL ŞAHİN’DEN TATLIOĞLU’NA PLAKET…

ŞAHİN’DEN TATLIOĞLU’NA PLAKET…

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2016 17:01
4 min read
ŞAHİN’DEN TATLIOĞLU’NA PLAKET… için yorumlar kapalı
0

sahin-1AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Orhaneli ziyareti kapsamında ziyaret ettiği Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’na 30 Kasım seçimleri ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde gösterdikleri başarılı çalışmalar ve dik duruş için teşekkür plaketi sundu.

Özellikle 15 Temmuz gecesi ve sonrasında ortaya koyulan demokrasiye sahip çıkma ve dik duruş konusunda Tatlıoğlu nezdinde tüm Orhaneli’ye teşekkür ettiğini dile getiren Şahin, dağ yöresinin merkezi olan Orhaneli’de olmaktan bahtiyar olduğunu belirterek, burada kendisini evinde gibi hissettiğini kaydetti.

Bölgenin en büyük sıkıntısı olan Bursa yolunun bu dönemde çözüleceğini aktaran Şahin, başlatılan turizm yatırımları konusunda Başkan Tatlıoğlu tarafından kendisine bilgi verildiğini, bu konuda yatırımların ulusal ve uluslararası boyuta taşınması noktasında destek vereceğini ifade etti. Orhaneli’nin makus talihini yeneceği vizyon projelerle önümüzdeki dönemde tüm dünyaya adını duyuracağına inandığını kaydeden Şahin, Turizm ve Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarının ciddi bir ivme kazandığını, bu bağlamda Ankara’da yapılan girişimlerin yakın takipçisi olduklarını beyan etti.

Verdikleri desteklerden dolayı Hüseyin Şahin ve tüm Bursa Milletvekillerine müteşekkir olduğunu dile getiren Tatlıoğlu ise, özellikle Maden İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Eko Turizm yatırımlarıyla Orhaneli’nin kaderini değiştireceklerini, projelere destek veren başta ilçe kamuoyu ve Bursa bürokrasisi ve iş dünyasına, Ankara ayağında ise Bursa Milletvekillerine sonsuz teşekkür ettiğini belirtti.

Kendisinin Orhaneli Belediye Başkanlığının yanı sıra Türk Dünyası Türkiye Yörük Türkmen Birliği Genel :Başkanı ünvanı olduğunu hatırlatan Tatlıoğlu, konuğuna hem Orhaneli adına, hem de Yörük Türkmenler adına teşekkür ederek içinde Türk Bayrağı, Keyfiye ve Kur’anı Kerimin bulunduğu bir heybe hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …