Home GÜNCEL Bursa Belediyeler Birliği Antalya’da Toplandı…

Bursa Belediyeler Birliği Antalya’da Toplandı…

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2016 10:27
5 min read
Bursa Belediyeler Birliği Antalya’da Toplandı… için yorumlar kapalı
0

hizmet-ici-egitim-1Bursa Belediyeler Birliği’nin Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlediği hizmet içi eğitim semineri Antalya’da gerçekleştirildi.

Hizmet içi eğitim seminerine Bursa Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerin başkanları, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve bürokratlar ile belediye personelleri katıldı. 5 gün süren seminerde gazeteci-yazar Doç. Dr. Yusuf Kaplan ‘İletişim Stratejisi-Stratejik İletişim’ konularında katılımcılara sunum yaparken, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Coşkun da, ‘Türk Modernleşmesi-Devlet Toplum İlişkileri’ konularında anlatımlarda bulundu.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hizmet içi eğitimler hem biz yöneticilerin hem de yerel yönetim personellerinin konularına hakimiyeti anlamında büyük önem taşıyor. Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim toplantıları, aynı zamanda belediye çalışanları arasında etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımına da olanak sağlamakta. Bu bilinçle Bursa Belediyeler Birliği olarak düzenli olarak hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştiriyoruz. Her gün yüzlerce kişiyle diyalog halinde olan belediye personelinin vatandaşlarla daha rahat iletişim kurabilmesi için Doç. Dr. Yusuf Kaplan ‘tarafından İletişim Stratejisi-Stratejik İletişim’ konularında eğitim verilmesini planladık. Aynı zamanda Prof. Dr. İsmail Coşkun da, ‘Türk Modernleşmesi-Devlet Toplum İlişkileri’ konularında anlatımlarda bulundu. Bu toplantıların ve eğitimlerin katkısını görüyoruz. Benzer toplantılarımızı yıl içerisinde de sürdüreceğiz" dedi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’DEN KORKUYORLAR”

Türkiye’nin son dönemde hem siyasi hem de ekonomik açıdan büyüme içerisinde olduğunu belirten Başkan Dündar, “Dünyada söz sahibi olmak istiyorsak ekonomik olarak güçlü olmamız gerekir. Bugün baktığımızda ekonomisi güçlü olan ülkeler, zayıf ülkeleri yönetiyor. Ekonomimizi daha güçlü hale getirmek için ise ilim ve bilime yönelmeliyiz. Teknolojiye ağırlık vermeliyiz. 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı tüm dünya sessiz kaldı. Hatta ülkemiz hakkında propaganda yaparak Türkiye’yi gidilmemesi gereken ülkeler arasında gösterdiler. Bir algı operasyonu yapıldı. Tüm bunlar Türkiye’nin güçlenmesinden duyulan korkudan dolayı. Ancak biz hem yerel yönetimler hem de devlet olarak hızla büyümeye ve gelişmeye devam ederek daha güçlü bir Türkiye olacağız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …