Home GÜNCEL ORHANGAZİ, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ORHANGAZİ, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

- Guncellenme Tarihi: 22 Eylül 2016 17:50
6 min read
ORHANGAZİ, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI için yorumlar kapalı
0

Orhangazi’de Nadır Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ev sahipliği yaptı.  AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’un yönettiği toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediyelerinin başkanları ile AK Parti Orhangazi ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Orhangazi Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri katıldı.

 

ORHANGAZİ’NİN TANITIM FİLMİ İZLENDİ

Yemekle başlayan toplantıda Orhangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Orhangazi’nin tanıtım filmi izlendi. 15 Temmuz darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerini anlatan sunum da katılımcılar tarafından ilgiyle seyredildi.

145675390525324ÇAĞLAYAN ORHANGAZİ’Yİ ANLATTI

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2,5 yıllık görev süresi içerisinde Orhangazi’de yapılan çalışmaları aktardı. Yerel seçimler öncesinde vaad edilen projelerin yarısından fazlasının hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Çağlayan, ‘Eğitimden, spora, ibadethanelere, yoksullara kadar sosyal belediyecilik alanında bir çok çalışma gerçekleştirildi. Orhangazi’nin daha yaşanabilir bir ilçe olması için alt yapı çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdik. Üst yapıda da çok önemli gelişmeler sağladık. Şimdi ise Orhangazi’nin güzelleşmesi, sosyal ve kültürel alanların sayısının artması için yeni projelerimizi hayata geçirmek için adımlar atıyoruz’ dedi.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Başkan Çağlayan, 2,5 yıllık süreçte yapılan çalışmaları anlatırken birçoğunun Büyükşehir Belediyesi katkıları ile yapıldığını anlattı. Orhangazi’nin İstanbul’dan gelirken Bursa’nın giriş kapısı olduğunu ifade eden Çağlayan, ‘Orhangazi hem kendisine hem Bursa’ya yakışan güzellikte bir ilçe olacaktır, bunun için var gücümüzle çalışıyoruz’ diye konuştu. Çağlayan, ilçede yapılan çalışmaların her aşamasına ilgi gösteren ve destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye de teşekkür etti.

145676737462553

ALTEPE; ORHANGAZİ DAHA DA GÜZELLEŞECEK

2,5 yıl önce yapılan yerel seçimlerden kısa bir süre önce Orhangazi’de aşırı talep edilen Marmarabirlik’in eski depolarının bulunduğu alanı kamulaştırdıklarını hatırlatan Altepe, ilçe Belediyesi’nin gücünün yetmediği bu kamulaştırmanın Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla kısa sürede tamamlandığını söyledi. Bu alan için hazırlanan projeyle ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden Altepe, ‘Tamamlandığında Orhangazi’nin birçok ihtiyacının karşılandığı modern bir meydanı olacak’ dedi. Altepe, mevcut Cumhuriyet Alanı, terminal alanı, Ilıca, Kale içinde projeler hazırlandığını söylerken, ‘Bursa’mızın her ilçesi bizim için önemli. Özellikle Bursa’nın giriş kapısı konumundaki ilçelerimizin kentimize yakışan güzelliklerde olması sağlanacak’ dedi. Altepe, Orhangazi’nin gelecekte daha da güzelleşeceğine dikkat çekti.

BURSA ARTIK DÜNYA LİGİNDE

Bursa’nın her alanda geliştiğine vurgu yapan Altepe, ‘Bursa’da artık herşey var. 10 yıl önce hayal bile edilemeyen şeyler bugün hayata geçmiş durumda. Havada, karada, denizde her yerde Büyükşehir’in faaliyetleri bulunuyor. Bursa artık dünya liginde’ diye konuştu.

Soruların yanıtlandığı toplantının son bölümünde ise Belediye Başkanları kendi içlerinde toplantıya devam etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …