Home GÜNCEL MÜSİAD BURSA ŞUBESİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI…

MÜSİAD BURSA ŞUBESİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 16 Eylül 2016 10:56
6 min read
MÜSİAD BURSA ŞUBESİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

img_9585

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin geleneksel bayramlaşma törenine katıldı.

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin, dernek merkezindeki geleneksel bayramlaşma törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Zekeriya Birkan, Emine Yavuz Gözgeç, Hakan Çavuşoğlu, Bennur Karaburun, İsmail Aydın, Muhammed Müfit Aydın, Osman Mesten, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’nin yanı sıra çok sayıda işadamı ve sanayici katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses,

Her ne kadar İslam dünyasında ve memleketimizde maalesef acılarla dolu bir bayram geçirmekteyiz. Cenab-ı Hak inşallah bu bayramı vesile kılar ve inşallah önümüzdeki aylar ve yıllar İslam alemi için ve bütün insanlık için güzel günlere kavuşuruz. Hep birlikte o günleri ümit ederek bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Gürses, “Bizlerin asıl işi istihdam sağlamak”

“Bizlerin asıl işi istihdam sağlamak, memleket ekonomisine katkı sağlamak” diyen Gürses, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşanan gelişmelerle alakalı şunları söyledi:

“Maalesef bu 15 Temmuz ile birlikte her ne kadar 15 Temmuz’dan önce de demokrasiyi korumak, demokrasiyi savunmak, sivil iradenin yanında olmak noktasında gayretlerimiz yoğun idiyse de, 15 Temmuz’dan sonra da çok daha ağırlıklı olarak demokrasimizin korunması ve gelişmesi için gayretlerimizi bir kat daha artırdık. İkinci vazifemiz bu demokratik ortamın herhangi bir darbe ile sekteye uğratılmaması için büyük gayret içine girdik; bütün STK’larla beraber, halkla beraber. Memleketimizde, 79 milyon insanımız topyekun bir şekilde demokrasiden yana tavır koyunca, darbeye darbe vurmak mümkün oldu. Yurtdışındaki bazı hainler Türkiye’nin aleyhinde lobi faaliyetlerinde bulunuyor ve bunu hepimiz biliyoruz. İşte bu noktada MÜSİAD, üçüncü bir görev olarak dünyanın 65 ülkesinde 169 noktada Türkiye aleyhinde oluşturulmak istenen lobi faaliyetlerinin aleyhinde, Türkiye’nin lehinde büyük bir lobi faaliyeti içerisindedir.”

img_9606

Dr. Müezzinoğlu, “Birbirimize daha çok inanmalıyız”

Bayramlaşma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise, idrak edilen Kurban Bayramı’nın ülkeye, millete, ümmete ve insanlığa huzur getirmesi dileklerinde bulundu.

Müezzinoğlu, “Bayramlar özellikleri itibariyle kardeşlik duygularının pekişmesine vesile günlerdir. Özellikle kendi aramızdaki kardeşlik duygularının pekişmesine, sevgi bağlarının güçlenmesine, milletçe büyük millet olma ideallerinin altyapısını katkı sağlamasını bu bayramın vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Çünkü bugün için baktığınızda gerek İslam dünyasının, gerekse bu büyük Türk milletinin en büyük ihtiyacı birlik ve beraberliktir. Birbirimize daha çok inanmak, birlikten güç doğar anlayışımıza sahip çıkmak, geleceğimiz adına hayati önemi olan temel sıfat birlik ve beraberlik veya 80 milyonun kardeşliği. İnşallah bayramın bu anlamda hayırlara ve bu kardeşli duygularının güçlenmesine vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …