Home EKONOMİ Sosyal Projede Kamu Özel Sektör İşbirliği

Sosyal Projede Kamu Özel Sektör İşbirliği

- Guncellenme Tarihi: 7 Eylül 2016 14:25
3 min read
Sosyal Projede Kamu Özel Sektör İşbirliği için yorumlar kapalı
0

hilton giysi atıkları 6

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Giysi Atıklarını Yeniden Kullanma ve Geri Dönüşüm Projesi’ özel sektöre de ilham kaynağı oluyor.

Dünyanın en önemli otel zincirlerinden Hilton Bursa Convention Center & Spa ve Hampton Hotel çalışanları, “Eski Yeni Fark Etmez, Sen de Paylaşır mısın?” sloganıyla başlattıkları proje kapsamında toplanan kullanılabilir durumdaki eşyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Osmangazi Belediyesi’nin proje yetkililerine teslim etti.

hilton giysi atıkları 1

Sosyal Belediyecilik alanında geliştirdiği ödüllü projelerle birçok yerel yönetime örnek olan Osmangazi Belediyesi’nin, geçtiğimiz Temmuz ayında başlattığı giysi atıklarının toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması projesi, özel sektör kuruluşlarına da ilham kaynağı oldu. “Eski Yeni Fark Etmez, Sen de Paylaşır mısın? adıyla benzer bir uygulamayı hayata geçiren Hilton ve Hampton Hotel Bursa çalışanları, toplanan kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı ve oyuncaklardan oluşan 10 koli eşyayı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Osmangazi Belediyesi’nin proje sorumlularına teslim etti.

 

Geliştirdikleri proje hakkında bilgi veren Hilton Bursa Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Doğan Genç, “Proje, otelimizin sosyal komite üyeleri tarafından geliştirildi. Çalışma arkadaşlarımızın da desteği ile kısa sürede 10 koli eşya toplandı. Eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında da, aynı zamanda bize de ilham kaynağı olan Osmangazi Belediyesi ile işbirliği yaptık. Toplamış olduğumuz giysi ve oyuncaklar, Osmangazi Belediyesi’nin Sevgi Mağazası aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşacak. Başta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve yöneticilerimiz olmak üzere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hilton Hotel çalışanları, toplanan eşyaların yer aldığı kolileri elleriyle taşıyarak Osmangazi Belediyesi’nin giysi atıkları geri dönüşüm toplama aracına yükledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Emekli Yaşam Merkezi ile Büyüklerimiz Sosyal Hayatın İçinde Olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, “60 yaş üstü 2…