Home GÜNCEL DOSAB VE DOSABSİAD 120 AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ…

DOSAB VE DOSABSİAD 120 AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ…

- Guncellenme Tarihi: 6 Eylül 2016 12:17
5 min read
DOSAB VE DOSABSİAD 120 AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ… için yorumlar kapalı
0

4

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) işbirliğinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 120 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Çocuklar ve ailelerinin katılımıyla DOSAB’da gerçekleştirilen organizasyonun açılış konuşmasını yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, Türkiye’nin daha müreffeh bir ülke olması için çaba sarf ettiklerini dile getirerek, “Bundan böyle yapılması gereken, daha çok çalışmak ve ülkemizin kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerini yakalamaktır” dedi.

45 bin kişilik istihdamın yanı sıra 4 milyar doların üzerinde ihracatı ile Türkiye’nin en önemli üretim merkezleri arasında yer alan DOSAB ve DOSABSİAD, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkmaya devam ediyor. Her yıl 150’ye yakın çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasını sağlayan DOSAB’lı sanayiciler, bu yıl da 120 ailenin hayır duasını aldı.

“Türkiye’nin daha müreffeh olması için çalışıyoruz”

Yaklaşık bin 300 kişinin katılımıyla BUTGEM Bahçesinde gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde konuşan Başkan Hasan Moral, “Ülke olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz ve bu süreçte hepimizin üzerine düşen bir takım görevler var. Sanayiciler olarak bizim üzerimize düşen görev de, ülkemizin ekonomik hedeflerine ulaşması noktasında çaba sarf etmek. Hamdolsun DOSAB ve DOSABSİAD olarak bu noktada fazlasıyla çaba sarf ediyor ve sorumluluk alıyoruz” şeklinde konuştu. Moral,  “Bu süreçte bizler daha fazla üretmeye, istihdam sağlamaya, ihracat yapmaya, Türkiye’nin daha müreffeh olması için çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri olan bölgemiz, iş adamlarımızın gayretli çalışmalarıyla Türkiye ekonomisine ciddi manada bir katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

“15 Temmuz, evlatlarımızın geleceğini hedef almıştır”

Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Hasan Moral, “15 Temmuz hain darbe girişimi, devletimizin tüm mekanizmalarını, milli iradeyi, ülke ekonomisini ve en önemlisi de evlatlarımızın geleceğini hedef almıştır. Ancak Türk milleti demokrasi bağlılığının yanı sıra birlik ve beraberliği ile tüm dünyaya örnek olmuş, kalbine saplanan okları tek tek çıkarmıştır. Bundan böyle yapılması gereken daha çok çalışmak ve ülkemizin kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerini yakalamaktır. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki, iş dünyası olarak yarınlara umut ve güvenle bakıyoruz. Çünkü arkamızdan pırıl pırıl bir nesil geliyor” dedi.

Organizasyonda sahneye ellerinde Türk bayrağı, arka fonda da ‘Ölürüm Türkiyem’ isimli parça ile çıkan çocuklar, ailelerine duygu dolu anlar yaşattılar.

4

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…