Home EKONOMİ BURSA’NIN EN YÜKSEK BAYRAĞI GANİTA’DA…

BURSA’NIN EN YÜKSEK BAYRAĞI GANİTA’DA…

- Guncellenme Tarihi: 1 Eylül 2016 10:16
3 min read
BURSA’NIN EN YÜKSEK BAYRAĞI GANİTA’DA… için yorumlar kapalı
0

 

Ben inşaat sektöründen gelen bir iş adamıyım. Müteahhitlik yapıyorum. Yaklaşık 10 yıldan beri hayalimde Bursa’da güzel büyük bir bayrağın gökyüzünde dalgalanması vardı. Tabi buna hem zaman hem zemin müsait olacak ve bayrak dikebileceğiniz bir yer olacak. Bize Dobruca’nın sırtlarındaki Ganita Resturantı devralmak nasip oldu. Mekân çok güzel bir yer olduğu için bayrak dikme arzumuz daha da depreşti. Bursa’nın en büyük, en yüksek bayrağını dikerek, 10 yıllık hasretimizi giderdik.

Bursa’da en yüksek bayrak direği 70 metreyle Yıldırım Belediyesinin önüne dikilmişti. Fakat rüzgâr ve fırtınadan direk yıkıldı. O yüzden onu 35 metre civarına kısaltıp düşürdüler.. Aslında biz daha yüksek yapmayı istedik ama fırtınadan yıkılma tehlikesini düşündüğümüz için direğimizin yüksekliğini 40 metre olarak diktik.

Bayrağımız 9’a 12 ebadındadır. Paraşüt bezinden yapılmıştır. Al yıldızlı al bayrağımızı huzur içerisinde göğsümüzü gere gere personelimizle beraber diktik. Gururluyuz, mutluyuz, huzurluyuz. Yaptığımız bütün işlerden zarar etsek bile hiç önemli değil, biz bayrağımızı diktik, dalgalandırmak sahiplenmek bütün vatandaşlarımıza ve müessesemize gelen müşterilerimize ait.

Dobruca semalarında ay yıldızlı bayrağımız bundan sonra ebediyen dalgalanacaktır.

IMG_8917

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

KFA Fuarcılık Dünya Savunma Sanayisini IDEF’te Buluşturacak

IDEF’25 17’nci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C…