Home EKONOMİ Başkan Altepe: “Bursa için çalışıyoruz”

Başkan Altepe: “Bursa için çalışıyoruz”

- Guncellenme Tarihi: 1 Eylül 2016 10:43
6 min read
Başkan Altepe: “Bursa için çalışıyoruz” için yorumlar kapalı
0

 

Başkan Altepe: “Bursa için çalışıyoruz”
– Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundu.
– Başkan Altepe, “Her şey Bursa için… Bursa için çalışıyoruz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında bir araya geldi.

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundu.
Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası hakkında bilgiler vererek, “Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimleri yaklaşık 140 yıl sonra kente kazandırılan binada bir araya geldi. Bu da bizim dönemimize nasip oldu. Hep eserler kazandırmak önemli diyoruz ya, Bursa’ya bu eserleri kazandırmak bizlere düştü. Belediye binası da en önemli eserlerden biri” dedi.
Başkan Altepe, yeni binanın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma performansına da katma değer kazandırdığını belirterek, “Her şey Bursa için… Bizler de Bursa için çalışıyoruz. Böyle bir şehirde yaşamak bizler için büyük bir şans ve böyle bir şehre hizmet etmek de büyük bir onur” diye konuştu.

“Bursa ilgi odağı”
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının en iyi şekilde kamuoyuna tanıtılması noktasında medya olarak çalışmalarından dolayı Sönmez’i tebrik eden Başkan Altepe, “Bursa, önemli, özellikli ve tüm sektörlerde de iddialı olan bir şehir. Bursa, artık dünyanın her yerinden gelen insanlar için ilgi odağı oldu. Dünyanın hızlı gelişen 4. büyük şehri. Sanayisi, tarımı, ticareti ve turizm değerleriyle de artık her alanda dünya gündemine gelen, üretimlerle de ilk olan bir şehir, Bursa… Bursa, öncü adımlarıyla model oldu. İlk adımları Bursa atıyor, diğer büyükşehirler de bunları takip ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Bursa’nın marka değerinin artması konusunda en büyük katkıyı sağlayan kurumlarda başta Sönmez Medya var. Bugüne kadar desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Bursa için güzel hizmetleri birlikte yapacağız. Bursa’nın ismini dünyada çok daha fazla duyurmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de “Hayırlı uğurlu olsun. Yeni binanızda Bursa’ya çok başarılı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum. Bursa’ya güzellikler yakışır. Bursalılar burada hizmet alacak. Ne mutlu sizlere, bu şerefi bu dönem sizler götürüyorsunuz. Büyük bayrağı taşıyorsunuz. Bursa adına biz size teşekkür etmek için geldik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Sönmez, Bursalıların Başkan Altepe’nin Bursa için çabalarının farkında olduğunu da ifade etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi bürokratları da hazır bulundu.

22398_IMG_7704_201608311301

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…