Home EKONOMİ YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ÇELİK : MEZBAHAMIZ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ÇELİK : MEZBAHAMIZ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

- Guncellenme Tarihi: 31 Ağustos 2016 12:17
2 min read
YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ÇELİK : MEZBAHAMIZ KURBAN BAYRAMINA HAZIR için yorumlar kapalı
0

 

h1242b3

 

 

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Mezbaha, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü kesim işlemlerine başlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Yenişehir Belediyesi Mezbahası “Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” doğrultusunda, 01 Temmuz 2016 tarihinden itibaren modernizasyon çalışmaları sebebiyle kesim faaliyetlerine ara verilmişti. 26.07.2016 Tarih ve 29782 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında, Belediyemiz Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü tarafından eksiklikleri giderilerek modernizasyonu tamamlanan Mezbahamız 29 Ağustos 2016 tarihinden Küçük Kapasiteli Kesimhane Ruhsatı alarak halkımıza hizmet vermeye başladı.

 

h1242b1

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Mezbahamızın çıkan yönetmelikler doğrultusunda, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü tarafından gerekli bakım ve onarımlarının ivedilikle gerçekleştirildiğini ifade ederek, modernizasyon çalışmaları tamamlanan Mezbahamıza, daha önce de söz verdiğimiz gibi Küçük Kapasiteli Kesimhane Ruhsatı alarak, Kurban Bayramı’na kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu söyledi.

Bu çalışma süresince fedakârca ekiplerini yönlendiren ve eksiklikleri tamamlayan Belediyemiz Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’ne teşekkür eden Başkanımız ÇELİK, halkımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

h1242b5

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…