Home GÜNCEL FETÖ elebaşı Gülen’den örgüt üyelerine medyayı izleme yasağı…

FETÖ elebaşı Gülen’den örgüt üyelerine medyayı izleme yasağı…

- Guncellenme Tarihi: 31 Ağustos 2016 21:52
2 min read
FETÖ elebaşı Gülen’den örgüt üyelerine medyayı izleme yasağı… için yorumlar kapalı
0

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, sosyal medya üzerinden verdiği mesajda, örgüt üyelerine medyayı takip etmemeleri talimatı verdi.

“Yüzünü onlara kulak verir, onlara dinler, bir yönüyle bir şeyleri onlara okumaya çalışırsanız onlardan gelen çok rahatsız edici şeyler gelir size çarpar. Bu açıdan falan şöyle demiş, filan şöyle demiş, bütün bunlar bu güftuguya (dedikodu) karşı, böyle dedikodularla iştigal ederseniz zihin dünyanız düşünce ve tefekkür dünyanız bunlarla meşgul olur. Zihin dünyanız bunlarla meşgul olur.”

Teröristbaşı son vaazında şaşırtan uyarılarda bulundu.

Teröristbaşı Fetullah Gülen son vaazında müritlerine “gazete okumayın, televizyon seyretmeyin” uyarısında bulundu. Başta Türkiye’de olmak üzere tüm dünyada hızlı bir dağılma sürecine giren FETÖ’deki erimeyi durdurmaya çalışan Gülen, “medyayı takip etmeyin hizmeti desteklemeye devam edin” diyerek örgütsel faaliyetler konusunda örgüt üyelerine telkinlerde bulundu.

Gülen, “güftugu” olarak nitelediği haberlerin birkaç kişi tarafından takip edilmesinin yeterli olacağını belirttiği talimatında, “Elden geldiğince bir iki insan güftuguyu takibe vazifelendirilebilir. Onlar takip ederler. Kuzu koyun kurda kaptırılmasın. Ezhanı nezihe, onların kuruntusu ile kirlenmesin” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …