Home GÜNCEL Figen Yüksekdağ’dan haddini aşan sözler.

Figen Yüksekdağ’dan haddini aşan sözler.

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 15:40
2 min read
Figen Yüksekdağ’dan haddini aşan sözler. için yorumlar kapalı
0

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, Münbiç’e yönelik düzenlenecek bir operasyonun Türkiye’yi etkileyeceğini söyledi. PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin vurulmasından rahatsız olan Yüksekdağ, HDP’nin 6-7 Ekim provokasyonuyla tehdit etti.

 

Fırat Kalkanı operasyonunda, Türkiye’nin güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine yönelik operasyonları kabullenemeyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, 6-7 Ekim olaylarının yeniden yaşanacağını söyleyerek tehdit etti PKK’ya yakın medyaya konuşan Yüksekdağ, Münbiç’e yönelik bir operasyonun, “Türkiye’yi doğrudan etkileyeceğini” iddia etti.

Daha önce yaptığı açıklamada, “Sırtımızı PYD’ye yaslıyoruz, bunu söylemekte sakınca görmek istemiyoruz” diyen Yüksekdağ, Türkiye’nin Cerablus’a başlattığı operasyonlardan rahatsız oldu.

PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD de DAEŞ’in vurulmasından rahatsız olmuş ve Türkiye’yi tehdit eden hadsiz açıklamalarda bulunmuştu. Bu küstah tehditleri takip eden Yüksekdağ da, Münbiç’e operasyonun “Türkiye’de 6-7 Ekim olaylarına benzer olaylara sebep olacağını söyleyerek” tehdit etti.
HDP, 2014 yılında halkı sokağa çağırmış ve onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…