Home EKONOMİ Türkyılmaz: ‘O dilleri kesilecek, kafaları kesilecek…

Türkyılmaz: ‘O dilleri kesilecek, kafaları kesilecek…

- Guncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2016 20:50
5 min read
Türkyılmaz: ‘O dilleri kesilecek, kafaları kesilecek… için yorumlar kapalı
0

Şahsına ve Mudanya Belediyesine yönelik yapılan iddialar için düzenlediği basın toplantısıyla cevap veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ‘Bana suçlama yapanlardan bunun hesabını soracağım, o dilleri kesilecek. Mudanya’yı terk edecekler’ dedi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Esen ve partililerin katılımı ile yapılan basın açıklamasında kendine yapılan eleştirilere cevap verdi.  Türkyılmaz, ‘Kendisini gazeteci sanan o şahıs 2012 müteahhidi olmayan bir inşaat yapmış. Ruhsatı ve yapı kullanma izinleri usulsüz, 120 m2’lik inşaatı izinsiz olarak tek imzayla inşa etmiş’dedi. Söz konusu yerin metrekarelerinin tespit edileceğini söyleyen Türkyılmaz, ‘İşten ayrıca suçlar var bütün belgeler toplandıktan sonra suç duyurusunda bulunacağız’ dedi.

 

‘O dilleri kesilecek, kafaları ezilecek.’

Kendisini FETÖ’ YE destek vermekle suçlayanları sert dille eleştiren Türkyılmaz, Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyet’e bu kadar bağlı bir insana en ağır ve en son yapılacak suçlamadır. Ama bu suçlamayı onların boğazına sokacağım, o suçlamaların altında kafaları ezilecek, o dilleri kesilecek. Mudanya’yı terk edecekler, Mudanya da yaşayamayacaklar.’dedi. Türkyılmaz, ‘Birileri kalkmış Hayri Türkyılmaz’ı FETÖ ile yan yana getirmeye çalışıyor. Onları şiddetle kınıyorum ve gerekli suç duyurusunda bulunacağımı da bilsinler. Kendi çocuğunu FETÖ’ nün okullarında okutan, Bosna Hersek’e Türkçe Olimpiyatlarına katılanlar kalkıp burada ahkâm kesemez’ dedi.

 

‘Kendileri altı kez izin vermiş’

Göreve geldiği günden beri tüm dernek ve STK’ların isteklerini karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Türkyılmaz, ‘Bunu söyleyen kişinin amacının ne olduğu belli. Beni 15 Temmuz sürecinde kapatılan bir derneğe kermes için izin vermekle suçluyorlar. Ama kendi belediyeleri döneminde aynı derneğe 2010 ile 2013 yıllarında 6 kez izin vermişler. Bundan neden bahsetmiyorlar?’ diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

‘Artık Mudanya’da hırsızların haramilerin yeri yok’

Tek bir kare lekeleri olmadığını ve bundan sonrada olmayacağının vurgulayan Türkyılmaz, ‘Mudanya’nın ve Mudanyalının hakkını koruyacağız diye söz verdik. Bu güne kadar böyle geldik.  Bundan sonra da böyle devam edecek. Barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya’dan tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya sesleniyorum. Artık Mudanya’da haramilerin hırsızların yeri yoktur. Onlar Mudanya sokaklarında rahat rahat gezemeyecekler. Onlar Mudanyalı hemşerilerimden gereken dersi alacaklardır’ ifadelerini kullandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…