Home EĞİTİM BESOB’dan 90 bin esnafa teknolojik destek

BESOB’dan 90 bin esnafa teknolojik destek

- Guncellenme Tarihi: 27 Ağustos 2016 12:09
6 min read
BESOB’dan 90 bin esnafa teknolojik destek için yorumlar kapalı
0

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) ile EWE Türkiye Holding, esnaf ve sanatkârları enerji ve telekomünikasyon alanında desteklemek için işbirliğine gitti.  BESOB Başkanı Arif Tak, “ EWE Türkiye Holding ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde, ekonomimize yön veren esnaf ve sanatkârlarımızın günün koşulları ile değişen ve gelişen yeni ihtiyaçlarının karşılanmasına destek vermiş olacağız” dedi.

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile iş birliğine giden EWE Türkiye Holding gerçekleştirilen işbirliği protokolü ile esnaflara hem ekonomik,  hem de esnafa özel müşteri hizmetleri ayrıcalığı ile enerji ve telekomünikasyon hizmetlerinden faydalanma imkanı sağlayacak. BESOB Başkanı Arif Tak ve EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante’n imza koyduğu protokol kapsamında, esnaf için geliştirilen çözümlerle, iş süreçlerinin daha verimli ve kazançlı hale getirilmesi hedefleniyor.  İşbirliği, tüm işletmelerin önceliği haline gelen enerji verimliliği ve dijital dönüşümden esnafın nasıl yararlanabileceğine ve sürece nasıl entegre olacağına dair çözümleri de kapsıyor.

 

BESOB

 

“DEĞİŞEN VE GELİŞEN YENİ İHTİYAÇLARA DESTEK VERMİŞ OLACAĞIZ”

BESOB Başkanı Arif Tak, EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante, BESOB üyeleri ve holding yetkilileri katıldığı protokol töreninde konuşan BESOB Başkanı Arif Tak, “Bu ortaklıktaki temel amacımız, ekonomik dinamizmin ve canlılığın kaynağı olan esnaf ve sanatkârlarımızın teknolojinin sunduğu modern çözümlere ulaşarak ekonomik fayda sağlamak. EWE Türkiye Holding ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde, ekonomimize yön veren esnaf ve sanatkârlarımızın günün koşulları ile değişen ve gelişen yeni ihtiyaçlarının karşılanmasına destek vermiş olacağız. Bu protokol kapsamında üyelerimiz EWE Türkiye Holding bünyesindeki Bursagaz, EWE Enerji, Millenicom ve Enervis şirketlerinin sunmuş olduğu hizmetlere avantajlı fiyat ve şartlarla sahip olacağı gibi, abonelik sonrasında kendilerine kolay erişim, süratli işlem ve hızlı çözüm imkânları sunacak ayrıcalıklı (VIP) müşteri hizmetlerinden de istifade edebileceklerdir. İmzalanan bu protokol, elektrik, doğalgaz, telekomünikasyon ve enerji verimliliği gibi çoklu hizmetlerin birlikte sunulduğu ilk kurumsal işbirliği protokolü olması itibarıyla da önemli bir kilometre taşıdır.” diye konuştu.

“90 BİN ESNAFA HIZLI ERİŞİM İMKANI ”

Protokol töreninde konuşan EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante ise, “EWE Turkey Holdingolarak, 90 bin esnaf ve sanatkârın üye olduğu, ülkemizin 4. büyük esnaf kuruluşu BESOB ile önemli bir işbirliğine imza attık. Böyle bir iş birliğine önderlik eden BESOB’a Türkiye’de böyle bir liderliğe öncülük etiği için Grubum adına teşekkür ediyorum. EWE Grup Şirketleri çatısı altında yer alan Bursagaz, EWE Enerji, Enervis ve Millenicom şirketlerinin elektrik, doğalgaz, enerji verimliliği ve telekomünikasyon alanında sunduğu hizmetlerle binlerce esnaf ve sanatkârın üye olduğu BESOB aracılığıyla ülke ekonomisine değer katacak yeni faaliyetler sunmaya devam ediyoruz.”dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye başkanı olmasının ardından, Deviren’in A T…