Home EĞİTİM ALTIN ÇOCUKLAR GURURLANDIRDI…

ALTIN ÇOCUKLAR GURURLANDIRDI…

- Guncellenme Tarihi: 27 Ağustos 2016 09:43
6 min read
ALTIN ÇOCUKLAR GURURLANDIRDI… için yorumlar kapalı
0

 

Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından bu yıl Sakarya’ da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan 4 altın 1 bronz madalya ile döndü.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun bu yıl Sakarya’da düzenlediği Şampiyonaya, Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü’nden 16 lisanslı sporcu katıldı. 55 ilden yüzlerce sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri kazandıkları madalyalarla damga vurdu.

—4 ALTIN 1 BRONZ—

Türkiye Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yarışan 16 Osmangazili sporcudan 5’i madalya kazandı.  27 kilo minikler kategorisinde Büşra Savaş, 37 kilo yıldızlar kategorisinde Yusuf Ziya Büküm, 32 kilo minikler kategorisinde Yağız Uçar, 37 kilo minikler kategorisinde Erhan Aydoğdu Türkiye 1’incisi olarak altın madalya kazandı. 69 kilo gençler kategorisinde yarışan Fatih Keskin ise Türkiye 3’üncüsü olarak göğüslediği bronz madalya sayesinde kulübün katıldığı her kategoriden madalya ile dönmesini sağladı.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfenkci ziyaret edildi.

ŞAHİN: BU BÜYÜK BAŞARI İÇİN ÇOCUKLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası sonrasında büyük bir gururla Bursa’ya dönen Osmangazili Şampiyonlar; Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyan Şahin Şampiyon sporcuları tebrik ederek, “Bu büyük başarı için çocuklarımızı tebrik ediyorum, bizleri gururlandırdılar. Mücadele sporlarında madalya almanın zor olduğunu herkes iyi bilir. En büyük arzumuz İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmektir. Bunun için ulusal arenada büyük başarı gösteren çocuklarımızın, uluslararası organizasyonlara hazırlamalıyız. Bu başarılı gençler aynı başarıyı uluslararası arenada da gösterebilirler. Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve antrenörünü de ayrıca tebrik ederim” dedi.  Ziyaretin sonunda sporculara eşofman takımı hediye eden Şahin, genç şampiyonlara spora daha sıkı sarılmalarını söyleyerek başarılarının devamını diledi.

 

—ŞAMPİYONLARA BÜYÜK İLGİ—

Spor İl Müdürlüğünün ardından, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekci ve Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın’ı makamlarında ziyaret eden Osmangazili Şampiyonlar burada da büyük ilgi görerek başarıları tebrik edildi.

DEMİRBAŞ: SPOR AKADEMİK BAŞARIYI DESTEKLER

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan Özel Osmangazi Okulları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise ailelerin ikinci plana atmak durumda kaldığı spor faaliyetlerini kendi girişimleri sonucu birinci plana çektiklerini belirtti. Spor Kulübünde olduğu kadar okulda da spor faaliyetlerine son derece önem gösterdiklerinin altını çize Demirbaş, “ Okul olarak spora ciddi yatırım yapıyoruz. 200’ün üzerinde lisanslı sporcumuzla 5 branşta faaliyet gösteren kulübümüz okçuluk ve eskrim branşlarını da dâhil etmek için çalışmalara başlamıştır. Kulübümüzün başarılarını farklı spor branşlarına da taşıma hedefimiz bulunmaktadır. Sporun akademik başarıya destek olduğu bilincinden hareketle, her öğrencimizi ilgilenebileceği bir spor branşına sevk etmeye çalışıyoruz.  Bize büyük gurur yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum ve her koşulda yanlarında olup desteklerimizi sürdüreceğimizi bilmelerini isteriz” diye konuştu.

Süleyman Şahin sporculara eşofman takımı hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…