Home EĞİTİM MUDANYA KENT KONSEYİ’NDE TARIMSAL ÇALIŞMA…

MUDANYA KENT KONSEYİ’NDE TARIMSAL ÇALIŞMA…

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:43
3 min read
MUDANYA KENT KONSEYİ’NDE TARIMSAL ÇALIŞMA… için yorumlar kapalı
0

Mudanya Kent Konseyi bünyesinde kurulan Tarım Çalışma Grubu, ilk toplantısını yaptı.

Mudanya’da tarım sektöründeki üreticilerin sorunlarının saptanması ve saptanan sorunların ortak akılla çözüm önerilerinin ve projelerin üretilmesi amacıyla Mudanya Kent Konseyi bünyesinde kurulan Tarım Çalışma Grubu, ilk toplantısını yaptı.

Yürütme Kurulu Üyesi Yaşar Kılıç’ın kolaylaştırıcılığında toplanan çalışma grubunun ilk toplantısına İlçe Tarım Müdürlüğü’nden Murat Güler, Ziraat Odası’ndan Bülent Aşçı, Mudanya Köyleri Yardımlaşma Derneği’nden Ümit Atilla’nın yanı sıra Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinden Aydınpınar’dan Hüseyin Altun, Yalıçiftlik’ten Fehim Çaptık, Çınarlı’dan Erdoğan Yıldız katıldı.

 

mkk-07-3

2 Eylül’de geniş katılımlı toplantı

Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı’nın da hazır bulunduğu toplantıda Çalışma Grubu hakkında bilgi veren Yaşar Kılıç, siyah incir, diğer meyve ve yaş sebze üreticilerinin yaşadığı sıkıntıların daha geniş kapsamlı yapılacak toplantıda değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Tarımsal sorunların ortak akılla ele alınması noktasında ilçede Marmarabirlik dahil tüm tarımsal kooperatiflerin ikinci toplantı tarihi olan 2 Eylül’deki toplantıya davet edilmesi konusunda hem fikir olan katılımcılar, ayrıca, Tarımsal Kooperatif temsilcilerinin de Kent Konseyi’ne üye yapılması önerisinde bulundu. Öneri, Yürütme Kurulu’nda yapılacak görüşme sonrasında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’ne iletilecek.

 

mkk-07-2

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…