Home GÜNCEL İMSİAD KOLTUĞUNA YENİ BAŞKAN ARANIYOR!

İMSİAD KOLTUĞUNA YENİ BAŞKAN ARANIYOR!

- Guncellenme Tarihi: 19 Ağustos 2016 11:55
5 min read
İMSİAD KOLTUĞUNA YENİ BAŞKAN ARANIYOR! için yorumlar kapalı
0

Bursa’da faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı aldı.

 

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, “Bursa’yı inşa eden öncü inşaat müteahhitleri ve sanayicileri bünyesinde barındıran bir güç durumunki İMSİAD, üretimden istihdama ve vergiye kadar Bursamız ve ülkemiz ekonomisine fayda sağlamaktadır.

 

Bursa inşaat sektöründe müteahhitinden inşaat sanayicilerine kadar ülkemizde örnek bir kaynaşmaya imza atan İMSİAD’ın amacı öncelikle sektörün birlik beraberliğini oluşturmak, sonrasında da sektörün yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda daha büyük gelişme göstermesi ve sorunlarının çözümüze dönük somut çözüm önerileri içeren çalışmalar yapmaktır. Ayrıca sektörümüzün gelişmesine yönelik faaliyetler yapmak ve genç meslektaş adaylarımızın yetişmesine destek vererek, başta Bursamız olmak üzere, ülkemize ve dünyamıza faydalı olmaktır.

 

Bu çerçevede üyeleriyle bilgi paylaşımına yönelik düzenlediği konferanslar ve seminerlerin yanı sıra, yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonlarıyla üyelerine yeni ufuklar açan İMSİAD Yönetim Kurulu olarak, son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından Olağanüstü Genel Kurul kararı almış bulunmaktadır.

 

15 Temmuz Gecesi yaşanan darbe girişimini ilk andan itibaren lanetledik. Burada bir kez daha vurguluyoruz ki; milletimizin iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Milli İrademizi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, demokrasimize, devletimize, milli irademize ve tüm değerlerimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız, birliğimizi ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmemiz gerekmektedir.

 

Gün, ülkemiz ve demokrasimiz için daha çok çalışma, daha fazla üretme ve birlik olma günüdür. İMSİAD olarak; vatanımıza duyduğumuz bağlılık ve geleceğine olan inancımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

Bu amaçla; Olağanüstü Genel Kurulumuz ilk toplantısı 27 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Dernek merkezimizde, ilk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda ise ikinci toplantımız 3 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Ördekli Kültür Merkezi’nde yapılacak olup, Derneğimizin yeni yönetim kurulu, disiplin, denetleme ve yüksek danışma kurulu üyeleri belirlenecektir” denildi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…