Home GÜNCEL TUĞBA YURT’UN İDDİALI ŞARKISI: “GÜÇ BENDE ARTIK” GECE KULÜPLERİNİN 1 NUMARASI OLDU.

TUĞBA YURT’UN İDDİALI ŞARKISI: “GÜÇ BENDE ARTIK” GECE KULÜPLERİNİN 1 NUMARASI OLDU.

- Guncellenme Tarihi: 17 Ağustos 2016 16:39
3 min read
TUĞBA YURT’UN İDDİALI ŞARKISI: “GÜÇ BENDE ARTIK” GECE KULÜPLERİNİN 1 NUMARASI OLDU. için yorumlar kapalı
0

Türk pop müziğinin genç ve güçlü ismi Tuğba Yurt’un, kısa sürede 7 milyondan fazla izlenmeye ulaşan yepyeni single çalışması “GÜÇ BENDE ARTIK” ın remix versiyounu bu yaz gece kulüplerinin 1 numarası oldu. Kısa süre önce Dmc etiketi ile yayınlanan şarkı, Yurt’un kariyerinde büyük bir ivme daha kazanmasını sağladı. Son zamanların liste başı olan şarkılarından birine imza atmayı başaran genç şarkıcı ünlü dj Emrah İş tarafından hazırlanan Güç Bende Artık şarkısının remiksi ile iddiasını sürdürdüğünü söyledi.

Söz ve müziği Alper Narman ve Onur Özdemir’e düzenlemesi Osman Çetin’e ait şarkısı ile müzik listelerine üst sıradan giriş yapmaya hazırlanan genç şarkıcı, her yaz şarkı yayınlama geleneğini bu yılda bozmayarak hayranlarına sürpriz yaptı.

“Sakin Ol”, “Oh Oh”, “Aklımda Sorular Var” gibi şarkılarla listelerde fırtına gibi esen ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan Tuğba Yurt, güçlü sözlere sahip enerjisi yüksek, hareketli ve coşku dolu “Güç Bende Artık” ile sevenlerini şaşırtmaya devam  ediyor.

Aldatılmış Bir Kadının Tatlı Sert Hikayesi

“Güç Bende Artık” şarkısının klip yönetmenliğini Murat Joker, görüntü yönetmenliğini Varol Şahin üstlendi.

Aldatılmış bir kadının tatlı sert intikamını konu alan klibin hikayesi, Tuğba Yurt’un eline geçen fotoğraflarla başlıyor. Bu fotoğraflar sonrası sevgilisine planladığı oyuna başlayan genç sanatçı, aldatılınca üzülen depresyona giren bir kadın imajının aksine böyle bir durum karşısında  güçlü bir kadının neler yapabileceğini oyunculuk performansı ile sergiledi.

Model Özgür Şengün’ün eşlik ettiği klibin bir diğer kahramanı yönetmen koltuğunda oturan Murat Joker’in köpeği Asil oldu.

t8 copy

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Trafiğine Modef Düzenlemesi

Pazartesi günü başlayacak 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı öncesi fuar alanı bölgesin…