Home GÜNCEL MATLI’DAN TMO GENEL MÜDÜRÜ KEMALOĞLU’NA ZİYARET…

MATLI’DAN TMO GENEL MÜDÜRÜ KEMALOĞLU’NA ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 17 Ağustos 2016 16:10
2 min read
MATLI’DAN TMO GENEL MÜDÜRÜ KEMALOĞLU’NA ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı,Ankara’da Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette,TMO Genel Müdürlüğü ile ticaret borsalarının ortaklaşa gerçekleştirebileceği çalışmalar ele alındı.

 

Ziyarete ilişkin açıklama yapan TMO Genel Müdürüİsmail Kemaloğlu, sektöre ve bölge sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını belirtirken, hububat ve mısır piyasaları başta olmak üzere TMO ile Ticaret Borsalarının işbirliğinin devam edeceğini dile getirdi.

 

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı da Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’naçok faydalı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söylerken, “Sayın Genel Müdür ile Üyelerimizi yakından ilgilendiren TMO’nun bazı uygulamalarını ele aldık, yakın ilgi ve alakası nedeniyle Genel Müdürümüz Sayınİsmail Kemaloğlu’na teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

 

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’nu Bursa’ya davet ettiklerini de sözlerine ekledi..

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …