Home GÜNCEL TEKBİR-SEN DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

TEKBİR-SEN DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

- Guncellenme Tarihi: 17 Temmuz 2016 12:30
3 min read
TEKBİR-SEN DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI için yorumlar kapalı
0

TEKBİR-SEN FETÖ’CÜLERİN İDAMINI İSTEDİ.

Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (TEKBİR-SEN) yayınladığı bildiride 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni kınadı.

Girişimi kara leke olarak niteleyen TEKBİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Zübeyir Demirkaya, “Bu hain “Kalkışma”yı gerçekleştirmek isteyen Fetö mensuplarının ibret-i âlem için idamlarını istiyoruz.” dedi

İşte bildiri metni:

15 Temmuz 2016 tarihinde TSK’nın içine sızan paralel yapıya mensup hainlerin Türk demokrasisini hedef alan müdahale girişimi tarihe kara bir leke olarak geçmiştir.

Her alanda büyüyen ve gelişen ülkemizin önünü kesmek isteyen, iç ve dış düşmanlarımızın emellerini gerçekleştirmek amacı güden bu “Kalkışma”yı nefretle kınıyoruz.

Savaşlarda bile parlemento binalarının dokunulmaz olarak addedildiği bir dünyada, bu alçakların Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bomba yağdırması asla ve asla kabul edebileceğimiz bir eylem değildir.

Allah’a hamdolsun ki halkımızın birlik ve beraberlik şuuru, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin sağduyulu yaklaşımı ve “Her şey vatan için” sözünü benimsemiş vatansever asker ve emniyet güçlerimizin kararlı tutumları sayesinde bu darbe girişimi bertaraf edilmiştir.

Bu süreçte, daha ilk dakikadan itibaren hükümetimizin yanında olduğunu, darbe ve darbecilere karşı birlik olunması gerektiği mesajını veren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz.

Bu hain “Kalkışma” yı gerçekleştirmek isteyen Fetö mensuplarının ibret-i âlem için idamlarını istiyoruz.

Bu surecte hukumetimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın yanında yer almaktayız.

Tekbir-Sen olarak yaşanan olaylarda hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralı olanlarına da acil şifalar diliyoruz.

Allah yâr ve yardımcımız olsun.

Tekbir-Sen Yönetim Kurulu

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Geçmişi ile Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar s…