Home GÜNCEL TÜRKYILMAZ’IN ESNAFLA BİLEK GÜREŞİ DEVAM EDİYOR

TÜRKYILMAZ’IN ESNAFLA BİLEK GÜREŞİ DEVAM EDİYOR

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2016 13:05
3 min read
TÜRKYILMAZ’IN ESNAFLA BİLEK GÜREŞİ DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
0

DÜN GÜZELYALI MİNİ ÇARŞI’DAKİ 40 ESNAFA YERLERİNİ BOŞALTMASI HABERİNİ GÖNDEREN TÜRKYILMAZ, ŞİMDİ VATANDAŞA KARŞI ELEKTRİK KOZUNU KULLANIYOR.

Dün alınan bilgilerde, Mudanya Belediyesi’nin Güzelyalı Mini Çarşı’daki 40 esnafa yerlerini boşaltması için zabıta aracılığıyla sözlü tebligat gönderdiği, yerlerine de yeni kiracıların geleceği söylendiği öğrenilmişti.

Bu gelişmenin ulusal basında da büyük yankı uyandırmasının ardından esnafı yerinden etmeye kararlı Türkyılmaz, UEDAŞ ile iletişime geçerek Mini Çarşı’nın elektriğinin kesilmesi için çalışma başlattı.

Fakat Mini Çarşı’nın elektriği, çarşı esnafının kurduğu dernek adına kayıtlı. Daha önce yasal yollarla bir araya gelerek kurdukları dernek ile elektrik aboneliği alan esnafın UEDAŞ’a hiç bir borcu bulunmuyor.

HİZMET YOK KAVGA ÇOK

Göreve geldiğinden itibaren kısa sürede esnafla tartışma içine giren Türkyılmaz, deyim yerindeyse kira, elektrik, başka vergiler ve bedeller derken belediyenin elini, vatandaşın cebinden bir türlü çıkarmadı.

Farklı kalemlerde yüz binlerce lira harcama gerçekleştiren Mudanya Belediyesi, vatandaşın yazlık eğlence ve iş kapılarından biri olan Mini Çarşı’yı zor durumda bırakırken, sahil şeridine bir tuvalet bile yapmadı.

İDO ile BUDO iskeleleri arasında tek bir umumi tuvalet bulunmuyor. Vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları bile gerçekleştirmeyen Mudanya Belediyesi’nin esnafla kavgası ne kadar sürecek merak konusu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…