Home GÜNCEL DSP İznik’te yeni atama

DSP İznik’te yeni atama

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2016 16:00
3 min read
DSP İznik’te yeni atama için yorumlar kapalı
0

 

Demokratik Sol Parti  Bursa teşkilatlarında yeniden yapılanma sürüyor. DSP İl Başkanı Cahit Akıncı, yeniden yapılanma kapsamında İznik İlçe Başkanlığı görevine Fatma Güneş’in atandığını açıklayarak; “Gençlik ateşini yaktık. İznik’te de “Güneş” ile yola devam kararı aldık” dedi.

 

DSP Bursa Örgütü’nde hareketli günler yaşanıyor. DSP’de son olarak, İznik  İlçe örgütüne atama yapıldı. İlçe başkanlığına Fatma Güneş atandı.

DSP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Sunger, DSP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Recep Demir ile birlikte İznik’te bir takım temaslarda bulunan İl Başkanı Cahit Akıncı, “İlçelerde örgütlenme çalışmalarımızı hızlandırdık. Son olarak İznik İlçe atamasını gerçekleştirdik. Örgütlenmesi tamamlanan ilçelerimizde Temmuz ayı içinde kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Rahmetli Genel Başkanımız Bülent Ecevit’ten dürüstlüğü, Gezi ruhundan çevre bilincini ve direnmeyi ilke edinen genç bir nesille DSP’yi küllerinden var ediyoruz. Tohum kök salmış ve filizlenerek dal budak salmaya başlamıştır. İnanıyoruz ki, ilk seçimde DSP Meclis’teki yerini alacaktır” diye konuştu.

DSP İznik İlçe Başkanlığı’na atanan Fatma Güneş ise, zorlu bir görev üstlendiğini ifade ederek; “Sol’da birliğin DSP’de sağlanacağına yürekten inanıyorum. DSP’de aktif şekilde rol alacağım için de mutluluk duyuyorum. Genç yaşta başladığım siyasette dürüstlük ilkesinden şaşmadan partime her türlü hizmeti vermeye hazırım. Gün birleşme, DSP’yi iktidara taşıma zamanı. Bunu başaracak güce de sahibiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…