Home GÜNCEL MHP’de deprem sürüyor: Yüksel Kesen de istifa etti

MHP’de deprem sürüyor: Yüksel Kesen de istifa etti

- Guncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2016 17:28
6 min read
MHP’de deprem sürüyor: Yüksel Kesen de istifa etti için yorumlar kapalı
0
Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya ilçe Başkanı Yüksel KESEN basın bildirisi yayınlayarak iç siyasette yaşanılan sıkıntılardan dolayı Yönetim kurulu kararı ile aldıkları istifa kararını paylaştı.
KESEN açıklamasında İl Başkanı ve üç Merkez ilçe Başkanının görevden alınmasının kendilerince haksız olduğunu buna istinaden bursa ilçe teşkilatlarının tamamı ile birlikte istifa edeceklerini açıkladı.
KESEN açıklamasına devam ederek, ‘5 Şubat 2012 tarihinde seçilerek devraldığım görevimi 11 Ocak 2015 tarihinde ikinci defa güven tazeleyerek sürdürmekte olduğum Mudanya İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım.’
‘Yaklaşık Dört buçuk   yıl süren görevim süresi içinde teşkilatımızla uyum içinde çalıştık.Bir Kasım seçim sonrasında Partimiz ciddi şekilde oy kaybederek hüsrana uğramıştır. Zaman içinde Parti içi muhalefet oluşmuş,değişim rüzgarları esmeye başlamıştır.
Bizler Ülkücü duruşumuzu muhafaza ederek demokrasinin gereği olan kurultay çağrımızı yaptık.Maalesef gözler, kulaklar kapatılmıştır.Önce Devletim, Milletim, Parti’m ve ben diyen anlayış,Kendisine muhalif gördüğü bütün teşkilatları kapatarak görevden almıştır.Dava arkadaşlarımıza yapılan haksız uygulamalar,ve görevden almalar neticesinde istifamızın
En doğru karar olacağına karar vererek gereğini yapmış bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte teşkilatımızın emrinde olacağımızı bildirir,Cenabı Allah’tan son nefesimize kadar bizlere ülkücü ahlak ve fazileti ile yaşamayı nasip etmesini dilerim. Dört buçuk yıla yakın başkanlığını yaptığım,kutlu görevimi,gururla ve  şerefle, yüzümün akıyla,teslim etmenin onurunu ve hazzını yaşıyorum. Görevde bulunduğum,süre içinde öncelikle dava arkadaşlarım,can dostlarım,sevgili yöneticilerime,Değerli Kadın kolu Başkanım,ve değerli yöneticilerine,meclis üyelerime,eski ilçe Başkanlarıma, Köy temsilcilerime, tüm üyelerle  birlikte kıymetli ÜLKÜDAŞLARIMA, Başbuğu’muzdan emanet aldığımız teşkilatımıza,verdiğiniz samimi desteklerinizden dolayı sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.
Haksızlık karşısında susup,Dilsiz şeytan olmadık.
Doğru bildiğimizden de şaşmadık. Kirlenmiş,yozlaşmış ülke siyasetine Mudanyadan,bir meşale yakarak dürüst bir bakış getirmeye çalıştık.
Ondokuz ayda dört ayrı seçim çalışmasını başarıyla gerçekleştirdik.
Bugün itibarıyla Ülkücüler pırıl pırıl kadrolarıyla,ayağa kalkmıştır,kendisini sorgulamaktadır.Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bazı kesimlerin uykuları kaçmakta, karabasan görmektedirler. Yaşanan sıkıntılar ise iktidar yürüyüşünün sancılarıdır.Bu duygu ve düşüncelerle doğru ve etik haber almamızı sağlayan Mudanyamızın ve Bursa’mızın güzide Basın Mensuplarına bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’ dedi.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yangın Kontrol Altına Alındı

Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde üzerinde sandalye imalathanesinde yaşanan yangını olay ye…